Διεύρυνε το αήττητο σερί της η Λαμία

Τέταρτη σερί νίκη για τη Λαμία που νίκησε με 2-1 τον ΟΦΗ στο ΔΑΚ Λαμίας, σε ένα  δύσκολο ματς στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1. Συνεχίζουν οι Φθιωτες αήττητοι εντός έδρας.

Σκόρερ της αναμέτρησης ήταν για τον ΟΦΗ ο Ναμπί και για τους γηπεδούχους ο Τουράμ και ο Δημούτσος.

Ο ΟΦΗ είχε την υπεροχή σχεδόν σε όλο το πρώτο ημίχρονο, αλλά οι δυο ομάδες κατέληξαν στα αποδυτήρια ισόπαλες μετά από δυο κερδισμένα πέναλτι.

Ο Μάνος κέρδισε πέναλτι στο 10ο λεπτό το οποίο εκτέλεσε ο Ναμπί και άνοιξε το σκορ σε 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

Η ομάδα της Λαμίας προσπάθησε να αλλάξει το σκορ, με τον Τουράμ να παίζει ψηλά και να πιέζει για το γκολ. Εξίσου καλή ευκαιρία έχασε ο Τιρόνε στο 26ο λεπτό.

Ο ΟΦΗ με τη σειρά του στο 35ο λεπτό προσπάθησε να απειλήσει ξανά με τον Σεμέδο που έκανε το δυνατό σουτ, το οποίο ο Θεοδωρόπουλος μπλόκαρε και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο διαιτητής ξανά με χρήση του VAR έδωσε πέναλτι στην ομάδα της Λαμίας, το οποίο εκτέλεσε πολύ δυνατά ο Τουράμ χωρίς να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον Σωτηρίου και έκανε το 1-1.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στην επανάληψη της αναμέτρησης με τον Μπεχαράνο να χάνει τεράστια ευκαιρία στο 50’ να δώσει το προβάδισμα στην Λαμία.

Στο 59ο λεπτό μετά από μια προσπάθεια του Καραμάνου, η μπάλα στρώθηκε στον Δημούτσο που σούταρε από το ύψος του πέναλτι και έκανε το 2-1 για την ομάδα της Λαμίας.

Ο Τουράμ σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι στο 81ο λεπτό του αγώνα, χάνοντας την ευκαιρία να «κλειδώσει» το τελικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα της Λαμίας έφυγε για άλλη μια φορά με το τρίποντο.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Θεοδωρόπουλος, Μάντζιος, Δημούτσος, Κοροβέσης, Μάνος, Σεμέδο, Στάικος,

ΠΑΣ Λαμία (Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Σκαρντοβέλι, Ρόμανιτς (Τζανετόπουλος 83’), Δημούτσος, Μπεχαράνο, Σκόνδρας, Τουράμ, Τιρόνε (Βασιλόγιαννης 36’), Καραμάνος

ΟΦΗ (Σίμος):Σωτηρίου, Μπράουν (Κουτρουμπής 66’), Κοροβέσης (Φιγκεϊρέδο 79’), Σακόρ, Τσιλιανίδης, Γιαννούλης, Μαρινάκης, Νέιρα, Μάνος, Ναμπί(Στάικος 13’), Σεμέδο

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ