Διπλά για Ίντερ και Νάπολι

Με νίκες συνέχισαν Νάπολι και Ίντερ, επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για τη Σαμπνόρια και δυο λευκές ισοπαλίες, περιελάμβανε η 32η αγωνιστική της Serie A.

Με 1-3 νίκησε η Νάπολι την τελευταία Κιέβο και επέστρεψε στις νίκες έπειτα από δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα κρατώντας τη διαφορά από την τρίτη Ίντερ, που επικράτησε με 1-3 της Φροζινόνε και έφθασε τους 60 βαθμούς.

Σε ένα ματς με τρεις κόκκινες κάρτες και δυο γκολ η Τορίνο με την Κάλιαρι, ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1, με τους γηπεδούχους να μένουν κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, αλλά να χάνουν έδαφος.

Με τον Κουαλιαρέλα να βρίσκει άλλη μια φορά τα δίχτυα για φέτος, η Σαμπντόρια νίκησε με 2-0 την Τζένοα και επέστρεψε στις νίκες έπειτα από δυο σερί ήττες.

Σασουολο και Πάρμα έμειναν στο μηδέν, ενώ λευκή ισοπαλία έφεραν και η Φιορεντίνα με την Μπολόνια, με ουσιαστική χαμένη, από τις τέσσερις, την τελευταία που έμεινε κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Όλοι οι αγώνες:

Τορίνο – Κάλιαρι 1-1 (52’ Ζάζα – 78’ Παβολέτι)

Σαμπντόρια – Τζένοα 2-1 (3’ Ντεφρέλ, 53’ πεν. Κουαλιαρέλα)

Σασουόλο – Πάρμα 0-0

Φιορεντίνα – Μπολόνια 0-0

Κιέβο – Νάπολι 1-3 (15’, 81’ Κουλιμπαλί, 64’ Μίλικ)

Φροζινόνε – Ίντερ 1-3(61’ Κασάτα – 19’ Ναϊνγκολάν, 37’ πεν. Πέρισιτς, 90+3′ Βετσίνο)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ