Δοκιμές από τον Σίμο και ήττα του ΟΦΗ απ’ την Έμμεν

Την ήττα με σκορ 3-0 γνώρισε ο ΟΦΗ από την Έμμεν στο πέμπτο φιλικό προετοιμασίας της επί ολλανδικού εδάφους.

Ο Γιώργος Σίμος επέλεξε μια διαφορετική ενδεκάδα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αγωνιστεί αρκετά μέχρι τώρα στα προηγούμενα φιλικά.

Η κρητική ομάδα είχε την πρώτη της καλή στιγμή στο 8’ με το σουτ του Σουρνάκη να καταλήγει άουτ. Στο 23ο λεπτό ο Ντε Λέου άνοιξε το σκορ για την Έμμεν. Ο Λάουρσεν έκανε το σουτ, ο Δερμιτζάκης έδιωξε τη μπάλα, αλλά στην επαναφορά ο Ντε Λέου νίκησε τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Άριας πήρε την κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ και έκανε το 2-0 για την ομάδα του.

Λίγο πριν τη λήξη του α’ ημιχρόνου ο ΟΦΗ έχασε την ευκαιρία να μειώσει σε 2-1, με τον Πέρσον να παίρνει την κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νέιρα, όμως ο Τέλγκενκαμπ επενέβη σωτήρια για την ομάδα του.

Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά και πιο επιθετικά στο β’ ημίχρονο. Στο 51ο λεπτό ο Πέρσον έκανε το σουτ όμως απέκρουσε ο γκολκίπερ της Έμμεν.

Δυο λεπτά αργότερα ο ΟΦΗ έχασε διπλή ευκαιρία, με τον Σακόρ να σουτάρει και την μπάλα να κοντράρει στα σώματα των αμυντικών της Έμμεν. Στη συνέχεια ο Φερέιρα επιχείρησε νέο σουτ, όμως απομάκρυναν και πάλι οι Ολλανδοί.

Η Έμμεν πέτυχε τρίτο γκολ με τον Κόλαρ στο 55′, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 υπέρ της ομάδας του.

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Δερμιτζάκης, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Νάστος, Μπολάκης, Οικονόμου, Σουρνάκης, Νέιρα, Σόουζα, Μάνος, Πέρσον

Επίσης αγωνίστηκαν οι: Σασί, Σακόρ, Μεγιάδο,Τσιλιανίδης, Σεμέντο, Μαρινάκης

 

Δείτε το βίντεο:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ