Δυσκολεύτηκε αλλά κέρδισε

O Εργοτέλης υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι δεν φοβήθηκαν τον πιο ισχυρό ΠΑΟΚ και τον “κοίταξαν στα μάτια”, όμως στο τέλος… χαμήλωσαν το βλέμμα. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-2 χάρη στα γκολ των Μπίσεσβαρ και Βέρνμπλουμ ενώ από την πλευρά του Εργοτέλη σκόραρε ο Ιατρούδης.

ΑΓΩΝΑΣ:
1o ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Το 1ο ημίχρονο είχε την κλασσική εξέλιξη ενός αγώνα του ΠΑΟΚ. Ο “δικέφαλος” είχε την κατοχή και έκανε ευκαιρίες. Ο Εργοτέλης δεν απείλησε άμεσα όμως προσπάθησε να κάνει ευκαιρίες χωρίς αποτέλεσμα.

Το πρώτο σουτ ήταν και γκολ. Στο 11′ ο Μπίσεσβαρ έξω από την περιοχή βρήκα χώρο και με φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία.

Η επόμενη ευκαιρία άργησε να γίνει. Ο Ελ Καντουρί στο 31′ μπήκε στην περιοχή από τα πλάγια και πλάσαρε στην κλειστή γωνία του Καλογεράκη, ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ.

Στο επόμενο λεπτό ο ΠΑΟΚ επιτέθηκε οργανωμένα και η σέντρα που έγινε από τον Άκπομ βρήκε το κεφάλι του Μπίσεσβαρ. Η μπάλα πήγαινε προς το τέρμα όμως ξανά ο Καλογεράκης απομάκρυνε σε κόρνερ.

2o ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Ο Εργοτέλης κοίταξε στα μάτια τον ΠΑΟΚ και δημιούργησε ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα της Κρήτης στο πρώτο μισό του ημιχρόνου κυριάρχησε. Στο τέλος όμως ο ΠΑΟΚ πήρε την νίκη.

Ο Μπουρσέλης στο 62′ απείλησε τον ΠΑΟΚ με σουτ εκτός περιοχής. Λίγο έξω από την περιοχή πλάσαρε όμως η μπάλα κατέληξε στο κάθετο δοκάρι του Ρέι.
Η πίεση του Εργοτέλη έδειξε αποτέλεσμα στο 68′. Ο Εργοτέλης κυκλοφόρησε την μπάλα και ο Έφορντ γύρισε την μπάλα μέσα από την περιοχή προς τον Ιατρούδη, ο οποίος σε ελεύθερη εστία ισοφάρισε.

Στο 75′ ο Μάτος πρόλαβε την έξοδο του Καλογεράκη, έπειτα από φάουλ του Μπίσεσβαρ, και με το στήθος έστειλε την μπάλα προς τα δίχτυα. Τελευταία στιγμή όμως πρόλαβε η άμυνα του Εργοτέλη και απομάκρυνε πάνω στη γραμμή.

Το λογαριασμό του άνοιξε με τον ΠΑΟΚ ο Βέρνμπλουμ. Ο Σουηδός έπιασε την κεφαλιά στο 79′ από την σέντρα του Μπίσεσβαρ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Εργοτέλης: Καλογεράκης, Γιακούμπου, Μπάτζιος, Οικονόμου, Μαζουλουξής (Μπρους 46′), Μπουρσέλης (Καπνίδης 79′), Τσέλιος, Κοζορώνης, Εφόρντ, Ιατρούδης, Ροβίθης (Μπουτσάκης 52′)
ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Χατσερίντι, Μαλεζάς, Κίτσιου, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο (Κάνιας 53′), Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ (Κρέσπο 88′), Ζαμπά (Σάκχοφ 53′), Άκπομ

Σκόρερ: Ιατρούδης 68’/Μπίσεσβαρ 11′, Βέρνμπλουμ 79′
Κάρτες: Μπουτσάκης 92’/Ζαμπά 53′

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ