Δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε ο ΟΦΗ

Σημαντική νίκη που τον φέρνει στην τρίτη θέση της Σούπερ Λιγκ πέτυχε ο ΟΦΗ, ο οποίος νίκησε με 2-0 την Ξάνθη στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» για την 8η αγωνιστική.

Φιγκειρέδο στο 47’ και Σεμέδο στο 91’ οι σκόρερ για την ομάδα της Κρήτης.

Οι παίκτες του Γιώργου Σίμου στα πρώτα 10 λεπτά του αγώνα δεν μπορούσαν να βρουν χώρους να κυκλοφορήσουν την μπάλα με τους ακρίτες να βάζουν πολύ δύσκολα στους επιθετικούς του ΟΦΗ με την άριστη αμυντική λειτουργία τους. Στη συνέχεια, οι Ηρακλειώτες ισορρόπησαν το παιχνίδι.

Στο 19ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Ναμπί ο διαιτητής της αναμέτρησης Βάτσιος έδωσε πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ αλλά ο Άγγλος μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ κόντρα στη ροή του αγώνα με εκπληκτική ασσίστ του Νέιρα ο Φιγκειρέδο άνοιξε το σκορ στο 47ο λεπτό.

Η Ξάνθη συνέχισε να πιέζει, χάνοντας πολλές ευκαιρίες και στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων και πάλι κόντρα στη ροή του ματς, ύστερα από ασίστ του Νέιρα, ο Σεμέδο έκανε το τελικό 2-0.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Νέιρα, Ναμπί, Σεμέδο, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης (69’ Μάνος), Φιγκειρέδο (79’ Βαζ), Μεγιάδο, Κοροβέσης, Μπράουν (66’ Νάστος)

Ξάνθη (Κίκο Ραμίρεζ): Αμπάντ, Στουργκέον, Κοβάσεβιτς (55’ Μουλέν), Φάουτσερ, Λισγάρας, Τέρκι, Ντε Αμορίμ, Καρασαλίδης, Μασιάδο (55’ Μπαριέντος), Ντουρεστάμ, Φασίδης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ