Δύο ομάδες, ένας στόχος

Α.Ε.Λ. και Αστέρας Τρίπολης έρχονται αντιμέτωποι σήμερα στην Θεσσαλική πρωτεύουσα με τις δύο ομάδες να έχουν ως στόχο μόνο τους τρεις βαθμούς με σκοπό να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς την παραμονή τους μιας και ισοβαμούν στους 27 μόλις πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού(19:30).

Η αρκαδική ομάδα ταξίδεψε ως την Λάρισα με γεμάτο το απουσιολόγιο της καθώς στερείται τις υπηρεσίες των Κυριακόπουλο, Ιγκλέσιας, Παπαδόπουλο και Φερνάντες. Οι τρεις πρώτοι εκτίουν ποινή λόγω καρτών ενώ ο Φερνάντες είχε τραυματιστεί από την προηγούμενη εντός έδρας αναμέτρηση με την Λαμία.

 

Η κιτρινομπλέ αποστολή:

Αθανασιάδης, Τσιμόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Βλάχος, Κώτσιρας, Τασουλής, Μαρτίνες, Βαλιέντε, Μπελόκ, Μουνάφο, Ρόλε, Τσιλιανίδης, Σάλας, Καλτσάς, Δουβίκας, Αραβίδης, Μανιάς.

 

 

Η ομάδα της Λάρισας θα αγωνιστεί δίχως τον τιμωρημένο Μάρκο Νούνιτς ενώ σε αντίθεση με τον Αστέρα έχει στην διάθεση της όλους τους ποδοσφαιριστές της για την σημαντική αυτή αναμέτρηση.

 

 

Η αποστολή των “βυσσινί”:

Κρίστινσον, Παϊτέρης, Ζίζιτς, Γκόλιας, Μόρα, Γκόικοβιτς, Μπράλιτς, Ζίφκοβιτς, Καρανίκα, Μπέρτος, Γιακιμόφσκι, Σεσέροβιτς, Φατιόν, Μπάλλας, Μιλοσάβλιεβιτς, Ακόστα, Μπαργκάν, Κούνιτς, Σικάφκα, Νούσιος, Γρομητσάρης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ