Δύσκολες νίκες για Γιουβέντους και Ατλέτικο Μαδρίτης

Με ανατροπή επικράτησε η Γιουβέντους της Λοκομοτίβ Μόσχας με 2-1 στο Allianz Arena και παρέμενε αήττητη και στην κορυφή της βαθμολογίας του τέρατου ομίλου των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Ατλέτικο από την άλλη έχει αποδείξει ότι μπορεί να πάρει την νίκη με κάθε τρόπο στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Αλβάρο Μοράτα να πετυχαίνει ένα ξεχωριστό ρεκόρ και να δίνει την λύτρωση κόντρα στην Λεβερκούζεν, οδηγώντας τους «ροχιμπλάνκος» ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση.

Γιουβέντους- Λοκομοτίβ Μόσχας 2-1

Δύο λεπτά ήταν αρκετά για να γυρίσει η Γιουβέντους το παιχνίδι κόντρα στην Λοκομοτίβ Μόσχας με σκορ 2-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με τον Μίραντσουκ μόλις στο 30’, η Γιουβέντους έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο οδηγήθηκε στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι υπέρ της Λοκομοτίβ.

Μέχρι το 77’ οι γηπεδούχοι ήταν πίσω στο σκορ έως ότου πέτυχαν το γκολ της ισοφάρισης με σκόρερ τον Πάουλο Ντιμπάλα, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίχτης έδωσε το προβάδισμα στους “Μπιανκονέρι”, οδηγώντας τους ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Έλληνας, Τάσος Σιδηρόπουλος.

Γιουβέντους (Μαουρίτσιο Σάρι): Σέζνι, Κουαδράδο, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Αλεξ Σάντρο, Κεντίρα (48′ Ιγουαΐν) Πιάνιτς, Ματουιντί (65′ Ραμπιό), Μπεντανκούρ, Ντιμπάλα (81′ Μπερναρντέσκι), Ρονάλντο.

Λοκομοτίβ Μόσχας (Γιούρι Σέμιν): Γκιγέρμε, Ιγκνάτιεβ, Τσόρλουκα, Χέβεντες, Ιντόβου, Ζοάο Μάριο, Μπαρίνοβ, Μουρίγιο, Κρικόβιακ (83′ Κολομέτσεφ), Μίραντσουκ, Εντερ.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-0

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε της Λεβερκούζεν με 1-0 στο Wanda Metropolitano, με τον Αλβάρο Μοράτα, να αποδεικνύεται «χρυσή» αλλαγή για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Το πρώτο μέρος δεν είχε καμία καλή ευκαιρία από καμία ομάδα με τους Γερμανούς να είναι τελικός αν ήθελαν να κατακτήσουν μια θέση στους «16» της διοργάνωσης. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι θεαματικά, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να φτάσουν στο γκολ, με συνέπεια τα λεπτά να περνάνε χωρίς φάσεις. Η είσοδος του Λεμάρ στο 62′, φάνηκε να δίνει πνοή στην Ατλέτικο, αλλά τη διαφορά έκανε ο Αλβάρο Μοράτα μόλις πέρασε στο παιχνίδι στο 70’. Λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο 78′ ο Μοράτα με κεφαλιά από κοντά, μετά την σέντρα του Λόντι νίκησε τον Χραντέτσκι και έγραψε το 1-0, το οποίο έμεινε ως το τέλος και έστειλε στους 7 βαθμούς τους “Ροχιμπλάνκος”.

Οι Ισπανοί έμειναν για ακόμα ένα παιχνίδι αήττητοι (2 νίκες, 1 ισοπαλία).

Ο Ισπανός διεθνής έγραψε ιστορία στο σημερινό αγώνα, όχι επειδή έδωσε τη νίκη στην Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στη Λεβερκούζεν, αλλά επειδή πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ ξανά κάποιος άλλος στην ιστορία των δύο ομάδων της Μαδρίτης. Ο Μοράτα έγινε ο πρώτος παίκτης που έχει σκοράρει και με την Ατλέτικο και με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Ομπλακ, Τρίπιερ, Χιμένες (15′ Ερμόσο), Φελίπε, Λόντι, Κόκε (70′ Μοράτα), Ερέρα, Τόμας, Σαούλ, Κορέα (62′ Λεμάρ), Ντιέγκο Κόστα.

Λεβερκούζεν (Πέτερ Μπος): Χραντέτσκι, Βάιζερ, Τα, Σ. Μπέντερ, Λ. Μπέντερ, Μπελαράμπι, Μπάουμγκαρτλινγκερ, Ντεμιρμπάι (84′ Λούκας Αλάριο), Αμίρι, Βόλαντ, Χάβερτς (76′ Παουλίνιο).

Βαθμολογία 4ου ομίλου 

Γιουβέντους    7

Ατλέτικο Μαδρίτης   7

Λοκομοτίβ Μόσχας    3

Μπάγερ Λεβερκούζεν   0

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ