Δύσκολες νίκες για Λυών και Λιλ, εύκολες για Νις και Μονπελιέ

Για την 15η αγωνιστική της Ligue 1, νίκες πήραν Λυών, Νις, Λιλ και Μονπελιέ επί των Στρασβούργο, Ανζέ, Ντιζόν και Αμιάν αντίστοιχα. Ισόπαλες αναδείχτηκαν Ρεμς και Μπορντό, Νιμ και Μετς.

Στρασβούργο-Λυών 1-2

Η Λυών πήρε σημαντική νίκη μέσα στο Stade de la Meinau επί του Στρασβούργου με 2-1. Παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ.

Ο Φοφάνα για λογαριασμό της ομάδας του Λορέι άνοιξε το σκορ στο 22′ (1-0). Ο Κορνέτ κατάφερε να ισοφαρίσει πριν τη λήξη του ημιχρόνου (40′) (1-1). Την ανατροπή ολοκλήρωσε στο 79′ ο Ράινε-Αδελάιδε και χάρισε τη νίκη στους “Λες Γκόνες” (1-2).

Νις-Ανζέ 3-1

Η Νις νίκησε με 3-1 την Ανζέ. Πολύ μεστή εμφάνιση και παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, πήραν το τρίποντο οι γηπεδούχοι.

Ο Φουλγκίνι στο 22′ άνοιξε το σκορ για χάρη των φιλοξενούμενων (0-1). Η ισοφάριση ήρθε στο 39′ από τον Λουσάμπα (1-1). Η ανατροπή ολοκληρώθηκε από τον Μαολίντα στο 53′ (2-1). Ο Αλιούι μείωσε σε 2-1 αλλά το γκολ μέσω του VAR ακυρώθηκε για οφσάιντ. Τη νίκη κλείδωσε στο 90+1′ ο Ντόλμπεργκ (3-1).

Λιλ- Ντιζόν 1-0

Η Λιλ πήρε δύσκολη νίκη κόντρα στη Ντιζόν με 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ προηγούνταν, οι γηπεδούχοι έκαναν διαχείριση και κράτησαν το προβάδισμα μέχρι το τέλος.

Ο Οσιμέν στη τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου (45+5′) εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι υπέρ των “Λες Ντόγκιες” (1-0).

Μονπελιέ-Αμιάν 4-2

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι, η Μονπελιέ νίκησε με 4-2 την Αμιάν. Σε ένα ξέσπασμα οκτώ λεπτών, οι γηπεδούχοι “καθάρισαν” το παιχνίδι, μετατρέποντας το 1-1 σε 4-1.

Προβάδισμα για τους γηπεδούχους στο 14′ με τον Λε Ταλέκ (1-0). Ο Κακούτα ισοφάρισε στο 44′ (1-1). Στο 53′, ο Οτέρο δέχτηκε απευθείας κόκκινη κάρτα και άφησε με δέκα παίκτες τους “Λες Λικόρνες”.

Σε οκτώ λεπτά (64′, 67′ και 72′) οι “Λα Παϊλάδ” όχι απλά προηγήθηκαν αλλά κλείδωσαν το τρίποντο χάρις τα γκολ των Λαμπόρντ, Ντελόρτ και Μολέ αντίστοιχα (4-1). Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 86′ ο Λαν (4-2).

Ρεμς-Μπορντό 1-1

Ισόπαλες αναδείχτηκαν Ρεμς και Μπορντό μένοντας στο 1-1. Πολύ άδικο το σκορ για τους γηπεδούχους καθώς σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες ενώ οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν μόνο μια ευκαιρία, αυτή που σκόραραν.

Ο Μαχά στο 27′ άνοιξε το σκορ υπέρ των φιλοξενούμενων (0-1). Ο Ρομαό δέχτηκε δύο κίτρινες κάρτες σε τρία λεπτά (69′ και 72′) και έδωσε ακόμα ένα πλεονέκτημα στους “Ερυθρόλευκους”. Η ισοφάρισε ήρθε στο 90+3′ με τον Ντία (1-1).

Νιμ- Μετς 1-1

Σε ένα ισορροπημένο και με λίγες ευκαιρίες ματς, Νιμ και Μετς κόλλησαν στο 1-1 μοιράζοντας από ένα βαθμό.

Μετά από σέντρα, ο Ντιαλό άνοιξε το σκορ για χάρη των φιλοξενούμενων (0-1). Ισοφάρισε στο 61′ ο Ριπάρτ (1-1).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ