Δύσκολη αποστολή στην Ξάνθη έχει ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος φιλοξενείται από την Ξάνθη στα Πηγάδια (17.15), για την 12η αγωνιστική της Σούπερ λιγκ 1.

Οι Περιστεριώτες έχουν δύσκολη αποστολή στην Ξάνθη, όμως θέλουν τη δεύτερη σερί νίκη, ώστε να πλησιάσουν (ή να μπουν) στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Η ακριτική ομάδα βρίσκεται στην 7η θέση (16β), δύο βαθμούς πάνω από τον 8ο Ατρόμητο που έχει 14β.

Με θετικό αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι θα έχουν “τελικό” στο Περιστέρι την άλλη αγωνιστική κόντρα στον Άρη (6ος), όπου θα παλέψουν για την 6αδα.

Υπηρεσιακό δίδυμο προπονητών θα έχει και η Ξάνθη, με τους Γιώργο Κόλτση και Τάσο Σιδερίδη, να αναλαμβάνουν την ομάδα μετά από τις διαδοχικές ήττες και πιθανότατα θα κοουτσάρουν για τελευταία φορά την γηπεδούχο ομάδα, θέλοντας να την επαναφέρουν στα θετικά αποτελέσματα.

Το δίδυμο προπονητών της ομάδας του Περιστερίου, Κορακάκης- Οφρυδόπουλος συνεχίζει κανονικά για δεύτερο σερί παιχνίδι και για τον σημερινό αγώνα δεν υπολογίζουν, τους ανέτοιμους Ουγκράι, Μάντσον, όπως και τον Καχίλα.

Η αποστολή του Ατρομήτου: Μέγιερι, Νταβιώτης, Βέλλιος, Ρισβάνης, Μπαένα, Χαρίσης, Ανδρούτσος, Ούμπιδες, Γκάλο, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Κιβρακίδης, Κατράνης, Ταλόσα, Ρόσα, Γαρουφαλιάς, Μανούσος, Μανδάς και Στρούγγης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ