Δύσκολη αποστολή στο Καραϊσκάκη

Για την 26η αγωνιστική Σούπερ Λίγκ, ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι Αγρινιώτες που βρίσκονται στην προτελευταία θέση του πίνακα με 17 βαθμούς καλούνται να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο που έχουν κόντρα στους ερυθρόλευκους που βρίσκονται πρώτοι με 63 βαθμούς. Βέβαια τα καναρίνια έχουν τα πλέι άουτ όπου θα πρέπει να δείξουν τον κάλο τους εαυτό για να μην υποβιβαστούν.

Ο Μάκης Χάβος δεν θα έχει στην διάθεση του, τους τιμωρημένους Ρόσα, Ντουάρτε και τους τραυματίες, Αριγίμπι, Λουσέρο, Τζανακάκης, Γιαννιώτης, Παρράς.

Αναλυτικά η αποστολή:  Άλβαρες, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντίας, Ντάουντα, Φυτόπουλος, Κέβιν, Μαλής, Μαρσιάλ, Μουνιέ, Μιμίτο, Σιέστεντ, Ταχάρ, Τσιγγάρας, Λιάβας, Καββαδίας, Κνετ, Φερνάντεθ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ