Δύσκολη εξόρμηση για τον Αστέρα

Στο Ο.Α.Κ.Α. απέναντι στον Παναθηναϊκό δοκιμάζεται ο Αστέρας Τρίπολης σήμερα στις 15:00(Novasports 1HD), μία ομάδα όπου ποτέ δεν έχει καταφέρει να την κερδίσει μέσα στην έδρα της.

Ο Ίβηρας τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Ανριάν Ριέρα, που έχει υποστεί θλάση, Βαλεντίνο Βλάχο, που ταλαιπωρήθηκε από διάστρεμμα το προηγούμενο διάστημα και είναι ανέτοιμος αλλά και τον Τασουλή που είναι τιμωρημένος ελέω της αποβολής του από το προηγούμενο παιχνίδι με τον Βόλο.

Μέσα σε όλα τα παραπάνω συγκαταλέγεται και το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής που προέκυψε με τον Μαρκ Φερνάντες, ο οποίος έχει πρόβλημα στον τετρακέφαλο και θα μείνει εκτός αποστολής.

 

Αναλυτικά η αποστολή:

Παπαδόπουλος, Μιχαήλ, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Παναγιώτου, Κώτσιρας, Μαρτίνεθ, Ματρικάρντι, Καπίγια, Βαλιέντε, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Σίτο, Λουίς Φερνάντεθ, Κρέσπι, Χαουρέγκι, Μπαράλες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ