Δύσκολη εξόρμηση στη Ξάνθη

Ο Ατρόμητος φιλοξενείται από την Ξάνθη στα Πηγάδια (19.00, ΕΡΤ), για την 17η αγωνιστική της Σούπερ λιγκ.

Οι Περιστεριώτες έχουν δύσκολη αποστολή, αλλά πηγαίνουν με γνώμονα το περσινό παιχνίδι, όπου έφυγαν με το διπλό. Ο Ατρόμητος επιθυμεί το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να κρατηθεί με διαφορά ασφαλείας μακριά από τους διώκτες του και να παραμείνει στις θέσεις της Ευρώπης.

Η ομάδα του Περιστερίου βρίσκεται στην τρίτη θέση με 29 π, ενώ η Ξάνθη στην 8η με 20π., ομως η ακριτική ομάδα έχει ξεχάσει τι θα πει νίκη, καθώς αναζητεί αρκετές αγωνιστικές τους τρεις βαθμούς.

O Νταμίρ Κάναντι δεν υπολογίζει τους τραυματίες Ουγκράι και Μανούσο και τον τιμωρημένο Μάντσον. Αντιθέτως, για πρώτη φορά φέτος θα είναι στην αποστολή το νέο μεταγραφικό απόκτημα ο Πολωνός Κορτ.

Ακόμη, αναμένεται να είναι το τελευταίο παιχνίδι του Δημήτρη Γιαννούλη, καθώς θα επιστρέψει και θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ. Ίσως και του… Βασιλακάκη που φημολογείται για τον Αστέρα Τρίπολης.

Η αποστολή του Ατρομήτου: Μέγερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Ενσικουλού, Κιβρακίδης, Σάκιτς, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Χατζηισαϊας, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Κορτ, Λαζαρίδης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Σκουλάς.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ