Δύσκολο του Νεϊμάρ στη ”Μπάρτσα”

Δυσκολεύουν πολύ τα δεδομένα για τη μετακίνηση του Βραζιλιάνου στη Βαρκελώνη, αν η Παρί δε ρίξει τις απαιτήσεις της.

Μόνο με 222 εκατ. ευρώ δίνει τον Νεϊμάρ πίσω στη Μπαρτσελόνα η Παρί, πόσο που δύσκολα θα μπορέσει να καταβάλλει η πρωταθλήτρια Ισπανίας.

Οι Παριζιάνοι είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν τον Βραζιλιάνο σταρ αποκλειστικά και μόνο στην τιμή με την οποία τον αγόρασαν πριν από δύο καλοκαίρια, δηλαδή με 222 εκατομμύρια ευρώ.

Οι “μπλαουγκράνα” προσπαθούν εδώ και καιρό να δελεάσουν τους Γάλλους προσφέροντας έμψυχα ανταλλάγματα μαζί με ένα χρηματικό ποσό. Στην τελευταία προσφορά τους, συμπεριέλαβαν τους Ιβάν Ράκιτιτς και Φελίπε Κουτίνιο, μαζί με περίπου 50 εκατ. ευρώ… στο χέρι.

Στο Παρίσι όμως φαίνεται πως είναι “κάθετοι” στο να ρεφάρουν την προπέρσινη δαπάνη τους για τον 27χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό. Αν αυτό δε γίνει, τότε ο παίκτης δεν παραχωρείται, σύμφωνα με όσα αναφέρει η “Equipe”.

Ακόμη και να ήταν διατεθειμένη η ομάδα του Βαλβέρδε να δώσει αυτά τα χρήματα, θα… φλέρταρε εκ νέου με ποινή για παραβίαση του financial fair play, αφού θα πλησίαζε τα 500 εκατ. ευρώ δαπανημένα για μεταγραφές το φετινό καλοκαίρι.

Πάντως υπάρχει πολύ… ψωμί στην υπόθεση Νεϊμάρ, καθώς είναι δεδομένο ότι η πρόθεση του Βραζιλιάνου είναι να μετακομίσει στην Ισπανία και να ξαναπαίξει συμπαίκτης με τον Λιονέλ Μέσι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ