Δύσκολο το έργο του Αστέρα

Στο ψυχρό λόγω καιρικών συνθηκών “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Ατρόμητο Περιστερίου για την 22η αγωνιστική της Superleague Σουρωτή(17:15, Novasports 1HD).

Μοναδικός στόχος για τον Αστέρα είναι η κατάκτηση των τριών πολύτιμων βαθμών έτσι ώστε να ξεφύγει από τα επικίνδυνα χαμηλά βαθμολογικά στρώματα. Όμως με έναν τόσο δυνατό αντίπαλο και με τις δύο κλασσικές αγωνιστικές απουσίες των Μουνάφο και Ιγκλέσιας, κάτι τέτοιο φαντάζει αρκετά δύσκολο.

Μπορεί παραδοσιακά η Τρίπολη να είναι μία έδρα όπου δυσκολεύει κάθε της αντίπαλο, παρόλαυτα φέτος δεν είναι λίγοι οι αντίπαλοι που έχουν περάσει από την έδρα αυτή και μάλιστα με εύκολο τρόπο.

Ο Γιώργος Παράσχος δεν μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Ματρικάρντι ενώ αγώνα δρόμου για να προλάβουν το ματς έκαναν οι Βαλιέντε και Βλάχος.

 

Η αποστολή του Αστέρα:

Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Χριστόπουλος, Βλάχος, Κυριακόπουλος, Mαρτίνες, Κώτσιρας, Τασουλής, Βαλιέντε, Μπελόκ, Ρόλε, Τσιλιανίδης, Μπαστιάνος, Φερνάντες, Καλτσάς, Μανιάς, Δουβίκας, Αραβίδης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ