Είναι αποφασισμένος για την νίκη

Την Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει απόψε(13/12) το βράδυ ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για την 13η αγωνιστική της ευρωλίγκας.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας μετά την νίκη επί του Ολυμπιακού, θέλουν να προσθέσουν ακόμα ένα ροζ φύλλο στη φετινή τους συγκομιδή και να αποδράσουν με την νίκη από μία ‘έδρα από την οποία σπάνια φεύγουν με ψηλά το κεφάλι και ειδικά τα τελευταία χρόνια.

Η φετινή μέχρι στιγμής πορεία στη διοργάνωση αφήνει μεγάλες ελπίδες και ακόμα μεγαλύτερες προσδοκίες για το πολυπόθητο διπλό το οποίο θα αλλάξει όλη την εικόνα και θα διαμορφώσει νέες καταστάσεις οσον αφορά τη συνέχεια.

Αυτή τη στιγμή οι “πράσινοι” έχουν ρεκόρ 8-4 και βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας και μία ενδεχόμενη νίκη θα τους φέρει μέσα στην πρώτη τετράδα της ευρωλίγκας ισόβαθμους με την Μπαρτσελόνα και την Μακάμπι. Πάντως και σε αντίθετη περίπτωση τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο καταστροφικά καθώς και πάλι η ομάδα θα βρίσκεται εντός 8αδας.

Αγωνιστικά ο Ρικ Πιτίνο δεν έχει να πονοκεφαλιάζεται με κάποιο πρόβλημα και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Αυτό που ζήτησε είναι ο Παναθηναικός να μην επιτρέψει στους Ισπανούς να κάνουν το παιχνίδι τους και να προσέξουν τα λάθη έναν τομέα στον οποίον η ομάδα εμφανίζεται πολύ βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα.

Από την άλλη πλευρά η Μπαρτσελόνα,  η όποια την προηγούμενη εβδομάδα νίκησε την Χίμκι στη Ρωσία, επιστρέφει στην έδρα της μετά την ήττα συντριβή από την ΤΣΣΚΑ πριν δύο αγωνιστικές και θέλει την νίκη ώστε να παραμείνει στη δεύτερη θέση και στο κυνήγι της εξαιρετικής φέτος Εφές Αναντολού.

Αγωνιστικά η μόνη απουσία για τον Πέσιτς είναι ο Ερτέλ που όμως σιγά-σιγά επανέρχεται στη δράση και στις προπονήσεις της ομάδας.

Αυτή θα είναι η 35η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων με την Μπαρτσελόνα να έχει σαφές προβάδισμα(21-13) έναντι του Παναθηναϊκού με την τελευταία εκτός έδρας νίκη του “Τριφυλλιού” να είναι το 2013.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 10 το βράδυ με τηλεοπτική κάλυψη από την NOVA.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ