Είπε το ναι και έρχεται ο Φριντέτ

Μια ανάσα από μία πολύ σπουδαία μεταγραφή βρίσκεται ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ καθώς ο Τζίμερ Φριντέτ συμφώνησε να έρθει στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Το φλέρτ των ¨πρασίνων” με τον Αμερικανό μπόμπερ ήταν πολύ έντονο όλες τις προηγούμενες μέρες γεγονός που έκανε τον παίκτη τελικά να πει ναι στην πρόταση της ομάδας για συνεργασία. Βέβαια σε αυτό συνετέλεσε και η οικονομική προσφορά του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ που θα αγγίξει σύμφωνα με τα ρεπορτάζ το 1,7 εκατ δολάρια το χρόνο.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι η οριστικοποιήση της μεταγραφής αν και στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ έχουν ήδη και plan B στην περίπτωση που κάτι χαλάσει στην υπόθεση Φριντέτ.

Την τελευταία τριετία, ο Τζίμερ Φριντέτ αγωνίστηκε στο CBA (Κίνα) με τα χρώματα των Σανγκάη Σαρκς, έχοντας σταθερά 30+ πόντους κατά μέσο όρο. Τη φετινή σεζόν, χαρακτηριστικά, είχε 36.9 πόντους ανά αγώνα, πριν επιστρέψει στις ΗΠΑ για να ολοκληρώσει τη χρονιά στο ΝΒΑ με τα χρώματα των Φοίνιξ Σανς, με τους οποίους είχε 3.7 πόντους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ