Εθνική: “Όχι” από τους Πρίντεζη, Παπανικολάου και Κόνιαρη λόγω Πιτίνο

Οι παίκτες του Ολυμπιακού Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Αντώνης Κόνιαρης με επιστολή τους στην ΕΟΚ,  γνωστοποίησαν την απόφασή τους να μην  αγωνιστούν ξανά στην Εθνική Ελλάδος.

Θέμα στην Εθνική ομάδα με τους Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Παπανικολάου και Αντώνη Κόνιαρη ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά της Βικτόρια. Οι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού απέστειλαν επιστολή στην ΕΟΚ με την οποία τονίζουν πως θέτουν εαυτούς εκτός “γαλανόλευκης”.

Ο λόγος είναι ότι, σε συνάντηση που είχαν πρόσφατα με τον Ρικ Πιτίνο και πριν ο Αμερικανός συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, είχαν λάβει διαβεβαιώσεις από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό ότι δεν θα είναι προπονητής στον Παναθηναϊκό ή σε κάποια άλλη ομάδα.

Εν τέλει, επειδή οι διαβεβαιώσεις του Ρικ Πιτίνο δεν επαληθεύτηκαν μιας και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του “τριφυλλιού” κι επειδή οι παίκτες δεν θέλουν να είναι στη μέση σε όλο αυτό το θέμα που έχει δημιουργηθεί, ξεκαθαρίζουν πως αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα δεν θα συμμετάσχουν στην Εθνική.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ