Ειρήνη Κελεσίδου στο Kingsport.gr: «Στόχος μας η άνοδος»

Η βολεϊμπολίστρια του ΠΑΟΚ, Ειρήνη Κελεσίδου μίλησε αποκλειστικά στο Kingsport.gr και στον Θοδωρή Βαφειάδη.

Η 27χρονη λίμπερο του ΠΑΟΚ μίλησε για τους στόχους της ομάδας και τους προσωπικούς της, για το τι ιδιαίτερο βρήκε στο “δικέφαλο του Βορρά”, αλλά και για το τι διακρίνει στη φετινή ομάδα.

Ακόμη, για το ποια είναι η ψυχολογία της ομάδας μετά τα κερδοφόρα ντέρμπι και τέλος αναφέρθηκε στον πως συνδυάζει τις σπουδές με το βόλεϊ.

Αναλυτικά η συνέντευξή της στο Kingsport.gr:

Ποιοι είναι οι φετινοί στόχοι της ομάδας;

«Ο φετινός στόχος της ομάδας είναι ίδιος με τον περσινό, άνοδος. Δύο ομάδες ανεβαίνουν και θέλουμε να είμαστε σε αυτές. Θέλουμε φυσικά να είμαστε πρώτες, ώστε να μην παίξουμε και μπαράζ».

Ποια είναι η ψυχολογία της ομάδας μετά τις νίκες στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ;

«Η ψυχολογία και το ηθικό μας ανέβηκε, αφού κερδίσαμε τους δύο βασικούς μας αντιπάλους. Όμως επειδή η άνοδος δεν έχει έρθει ακόμα πρέπει να κρατήσουμε χαμήλα τη «μπάλα». Προσπαθούμε δουλέψουμε όλο και περισσότερο ώστε να κρατηθούμε στην κορυφή.»

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι για φέτος;

«Προσωπικά επιθυμώ να βελτιόνομαι μέσα από τις προπονήσεις. Επίσης θέλω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στους αγώνες, ώστε να βοηθήσω εμένα και την ομάδα».

Ήρθες φέτος στον ΠΑΟΚ από τον Άρη. Τι ιδιαίτερο βρήκες στον ΠΑΟΚ που δεν είχαν οι άλλες ομάδες;

«Υπάρχει κλίμα πρωταθλητισμού, γεγονός που μου είναι αρκετά θετικό. Παράλληλα και οι συμπαίκτριές μου έχουν την ίδια νοοτροπία. Επίσης υπάρχει πολύ καλή οργάνωση και θέληση συνεργασίας.»

Τι διακρίνεις στη φετινή ομάδα;

«Διακρίνω αθλήτριες υψηλού επιπέδου και πολλά κορίτσια μικρότερα μεν αλλά με πολύ μέλλον. Αυτή είναι η «συνταγή» του ΠΑΟΚ ώστε να έχει το επιθυμητό επίπεδο.»

Παράλληλα κάνεις μεταπτυχιακό. Πως συνδυάζεις και τα δύο;

«Τα συνδυάζω, καθώς μετά την καριέρα στο βόλεϊ, θέλω να έχω μία πορεία, πάνω στο τομέα που σπουδάζω, σε επαγγελματικό επίπεδο. Μου αρέσουν εξίσου και με καλό προγραμματισμό, πιστεύω πώς δεν είναι απίθανο να τα καταφέρω και στα δύο.»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ