Εισιτήριο πρόκρισης για Λάτσιο, Μίλαν και Γιουβέντους

Λάτσιο, Μίλαν και Γιουβέντους πήραν το μαγικό χαρτάκι για την επόμενη, προημιτελική φάση του κυπέλλου Ιταλίας.

Οι «Αετοί» κατατρόπωσαν την Νοβάρα με 4-1, ενώ η Μίλαν στην παράταση και η Γιουβέντους στην κανονική διάρκεια, πέρασαν με 2-0 τους αντιπάλους τους.

Λάτσιο- Νοβάρα 4-1

Εύκολη πρόκριση για την Λάτσιο που υποδέχτηκε την Νοβάρα και επικράτησε με 4-1,  για την φάση των «16» του κυπέλλου Ιταλίας. Από το πρώτο ημίχρονο η Λάτσιο τελείωσε το παιχνίδι, με σκόρερ τον Λουίζ Αλμπέρτο που άνοιξε το σκορ μόλις στο 12’, ο Ιμόμπιλε έκανε το 2-0 στο 20’ και το 3-0 στο 35’. Το 4-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με πέναλτι του Εουζέπι στο 49’ για το τελικό 4-1.

Σαμπντόρια – Μίλαν 0-2

Η κανονική διάρκεια δεν έφτασε στην Μίλαν ώστε να βρει το γκολ όμως η «χρυσή» αλλαγή του Κουτρόνε στο 90’ λύτρωσε τους «Ροσονέρι» κόντρα στην Σαμπντόρια. Με δύο προσωπικά του τέρματα στο 102’ και στο 108’ έστειλε την Μίλαν στα προημιτελικά του ιταλικού κυπέλλου. Οι Ροσονέρι έκαναν το 0-2 στην παράταση και πήραν το χρυσό εισιτήριο.

Μπολόνια – Γιουβέντους 0-2

Νίκη που την στέλνει στα προημιτελικά του κυπέλλου Ιταλίας πέτυχε η Γιουβέντους, αφού επικράτησε της Μπολόνια με 2-0 στο κατάμεστο «Ρενάτο Νταλλ’Άρα». Η ομάδα του Αλέγκρι προηγήθηκε μόλις στο 9’ της αναμέτρησης με τον Μπερναρντέσκι, ενώ με την έναρξη του δευτέρου μέρους στο 49’ ο Κιν, κλείδωσε την νίκη και χάρισε στην «Μεγάλη κυρία» την πρόκριση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ