Εκπληκτικός ΠΑΟΚ με απίθανο Χάτσερ

Ο ΠΑΟΚ πήρε εύκολα τη νίκη αλλά και τη διαφορά που έψαχνε κόντρα στην Χάποελ Χόλον επικρατώντας με 92-77 στο κλειστό της Πυλαίας και φτάνοντας στη τρίτη θέση του ομίλου στο Basketball Champions League.

Αγκαλιά με τη πρόκριση στους «16» πλέον ο Δικέφαλος του Βορρά με κορυφαίο τον Γουίλιαμ Χάτσερ που σημείωσε 26 πόντους στο ματς (5/6 τρίποντα) ενώ μοίρασε και 5 ασίστ. Με τον Τζαμάλ Τζόουνς να προσθέτει 13 πόντους και τους Μιλένκο Τέπιτς και Φιλ Γκος να ακολουθούν έχοντας πετύχει από 12 πόντους.

Για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Σον Τζόουνς με 21 πόντους.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και με αρκετά καλή αμυντική λειτουργία, έφτασε στο 11-0 με τη Χάποελ να μην μπορεί να φτάσει έως το καλάθι του Δικέφαλου του Βορρά. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου συνέχισε να κυριαρχεί στο παρκέ και έφτασε τη διαφορά στο 17-0. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο παιχνίδι βρίσκοντας τρόπους να αντεπιτεθούν ωστόσο το πρώτο δεκάλεπτο έληξε με τον ΠΑΟΚ στο +14 για το 25-11.

Ο Δικέφαλος του Βορρά συνέχισε στο δεύτερο δεκάλεπτο με οδηγό τη διαφορά που έχτισε στο πρώτο με τη διαφορά στο σκορ να παραμένει σε διψήφιο αριθμό (33-19). Η Χάποελ δεν μπορούσε να μειώσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι, με τον ΠΑΟΚ να φτάνει στο 45-27 και να διατηρεί τα ηνία του αγώνα. Το τέλος του ημιχρόνου, βρήκε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ με 47-31 με κορυφαίο τον Γουίλιαμ Χάτσερ και Μιλένκο Τέπιτς.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά μετά από ένα επιμέρους σκορ 8-3 για το 50-39 ωστόσο το 8-0 σερί του ΠΑΟΚ έφερε τη διαφορά στο +18 για το 58-39. Η Χάποελ ωστόσο δεν τα παράτησε και εμφανίζοντας βελτίωση και στις δύο άκρες του παρκέ, παρέμεναν στο παιχνίδι με το σκορ να είναι στο 66-54. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου όμως συνέχισε τη κυριαρχία της και έκλεισε το τρίτο δεκάλεπτο στο 71-55.

Ο ΠΑΟΚ παρέμενε σταθερά μπροστά στο σκορ και δεν απειλήθηκε ουσιαστικά από τη Χάποελ (80-62) η οποία ωστόσο έκανε την αντεπίθεσή της, αλλά δεν κατάφερε να μπει στο παιχνίδι. Ο Δικέφαλος του Βορρά συνέχισε να διατηρεί τα ηνία του αγώνα έως το τέλος του, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 92-77 και τον ΠΑΟΚ να παίρνει εύκολα τη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 25-11, 47-31, 71-55, 92-77.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ