Εκτός κυπέλλου η Ντόρτμουντ, στην παράταση η Σάλκε

Πλούσιο το ποδοσφαιρικό θέμα σήμερα στον θεσμό του γερμανικού κυπέλλου για τον γύρο των 16 σε τέσσερις αναμετρήσεις. Όλοι οι αγώνες είναι kncock-out και μονοί.

Αν και έκανε την έκπληξη και προηγήθηκε στο ημίχρονο με 2-1 η Καϊζερσλάουτεν η Φορτούνα του Ντίσελντορφ έκανε το χρέος της και ήταν καταιγιστική στο δεύτερο μέρος πανηγυρίζοντας την άνετη πρόκριση με το ευρύ σκορ 2-5.

Στην Φρανκφούρτη η Λειψία έμοιαζε αποσυγκεντρωμένη από τον στόχο του κυπέλλου, θέλοντας να εστιάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος κι έτσι έμεινε εκτός συνέχειας από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης μετά την ήττα της με 3-1.

Στην παράταση χρειάστηκαν να οδηγηθούν οι Σάλκε και Χέρτα με την πρώτη να βρίσκει το τέρμα στο δεύτερο και να σφραγίζει με το 3-2 το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του θεσμού.

Τέλος η Βέρντερ Βρέμης έκανε την έκπληξη κι άφησε εκτός συνέχειας την Μπορούσια Ντόρτμουντ με 3-2. Τέταρτο συνεχόμενο ματς όπου αγωνίστηκε και σκόραρε ο Χάαλαντ όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει την πρόκριση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ