Εκτός οι Σιέστεντ και Μιμιτό κόντρα στον Παναθηναϊκό

Για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ, o Παναιτωλικός υποδέχεται σήμερα στις 19:30 στο Αγρίνιο τον Παναθηναϊκό. Οι Αγρινιώτες  δεν έχουν ακόμα νίκη και έχουν την μικρότερη συγκομιδή βαθμών, από την άλλη πλευρά οι πράσινοι δεν έχουν χάσει ντέρμπι όμως μετρούν τρεις ήττες από ομάδες της επαρχίας.

Ο Μάκης Χάβος δεν θα έχει στην διάθεση του, τον τραυματισμένο Μιμίτο και τον τραυματία Σιέστεντ. Για ένα ακόμα παιχνίδι ο Μοράρ θα είναι εκτός καθως βρίσκεται υπό το καθεστώς σιωπηλής τιμωρίας. Ο Ρουμάνος πιθανόν να αποχαιρετίσει τους Αγρινιώτες τον Ιανουάριο.

Η προϊστορία των δυο ομάδων με γηπεδούχο τα «καναρίνια» κόντρα στο «τριφύλλι» δείχνει ότι οι φιλοξενούμενοι υπερτερούν. Καθως σε 9 αγώνες οι Αγρινιώτες μετρούν 2 νίκες 4 ήττες και 3 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Ο Παναιτωλικός βρίσκεται στην προτελευταία θέση με τρεις βαθμούς, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι στην 9η θέση με 12 βαθμούς.

Αναλυτικά η αποστολή: Αριγίμπι, Μπαΐροβιτς, Μπάλμπι, Ντάλσιο, Ντίας, Ντουάρτε, Φυτόπουλος, Γιαννιώτης, Γιοβάνοβιτς, Λιάβας, Λουσέρο, Μαρσιάλ, Παρράς, Ρομάν, Σανιά, Ταχάρ, Τσιγγάρας, Κνετ, Γιαννακόπουλος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ