Ελένη Πελετίδου: «Πικρία και απογοήτευση»

Μετά την επιστροφή της Εθνικής ομάδας γυναικών από την Αλβανία όπου δεν μπόρεσε να πάρει την πρόκριση για τον προκριματικό γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η τερματοφύλακας της ομάδας, Ελένη Πελετίδου μίλησε αποκλειστικά στο Kingsport.gr και στον Γιάννη Δρόσο:

Για τη συνολική παρουσία της ομάδας

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά κερδίζοντας τους δύο πρώτους αγώνες, πολύ ελπιδοφόρα μπορώ να πω. Στόχος μας ήταν αρχικά το 3 επί 3. Δυστυχώς αυτό δεν επετεύχθη στο τρίτο παιχνίδι, δεν μπήκαμε όπως θα έπρεπε να μπούμε. Η ομάδα της Αλβανίας μπήκε πολύ δυνατά στο ξεκίνημα του αγώνα, ευτύχησε να προηγηθεί, αλλά αμέσως ισοφαρίσαμε. Από’ κει και ύστερα η ομάδα έδειξε καλύτερο πρόσωπο, πιστέψαμε ακόμη ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε κιόλας, αλλά δυστυχώς αυτό δεν επετεύχθη καθώς μείναμε με αριθμητικό μειονέκτημα από το 48’. Παίζοντας σχεδόν ένα ολόκληρο ημίχρονο με 10 παίκτριες. Εκεί η προσπάθειά μας ήταν πάρα πολύ μεγάλη, την οποία δυστυχώς την έκοψε και μας στέρησε την πρόκριση η διαιτητής του αγώνα μη δίνοντας ένα οφσάιντ καταφανέστατο».

Μετά το πέναλτι άλλαξε καθόλου η ψυχολογία;

«Ναι, μετά την απόκρουση αναθαρρήσαμε, πιστεύαμε ότι δεν θα έμπαινε γκολ με κανένα τρόπο. Στην ουσία δεν είχαν πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαν την υπεροχή αλλά δεν είχαν ουσιώδεις ευκαιρίες. Εμείς αναλωθήκαμε να παίζουμε αμυντικά, καθώς ήμασταν με 10 παίκτριες. Αλλά ήρθε μια άτυχη στιγμή. Ήταν μάλιστα διπλό οφσάιντ, γιατί και στην αρχή της φάσης υπήρχε οφσάιντ, γι’ αυτό και έμεινε πίσω η επόπτης και δεν είδε μετά το επόμενο οφσάιντ, που ήταν ξεκάθαρο, ήταν 3 μέτρα, για να σηκώσει τη σημαία και να το υποδείξει.

Αυτό που μας μένει είναι μια πικρία, απογοήτευση. Αλλιώς τα περιμέναμε, αλλιώς μας ήρθαν, αλλά έτσι είναι η ζωή. Συνεχίζουμε με τα δεδομένα μας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ