Ελλάδα: Χωρίς Μπάρκα απέναντι στην Ιταλία

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Ιταλία στο Ολύμπικο της Ρώμης (21:45) για την 7η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει χάσει τις ελπίδες του για πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης και ο αγώνας έχει διαδικαστικό χαρακτήρα, μιας και η Ιταλία βρίσκεται ήδη στους ομίλους.

Οι τελευταίες προπονήσεις κύλησαν ομαλά, με το μοναδικό πρόβλημα να είναι ο τραυματισμός του Μπάρκα. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ θα μείνει εκτός αποστολής, αφού στην προπόνηση της Τετάρτης υπέστη κάταγμα στο αντίχειρα, με αποτέλεσμα να χάσει τόσο τον αγώνα με την Ιταλία όσο και τον εντός έδρας με την Βοσνία. Την θέση του στην αποστολή πήρε ο τερμοτοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης,

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, Φαν’τ Σιπ είναι αισιόδοξος για την ανταγωνιστικότητα των παικτών του στην αναμέτρηση απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο, αλλά ο μακροπρόθεσμος στόχος του είναι η πρόκριση στο Μουντιάλ του 2022.

Αναλυτικά οι αποστολές:

Ελλάδα: Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Διούδης, Μπακάκης, Γιαννούλης, Σιόβας, Τσιμίκας, Σταφυλίδης, Χατζηδιάκος, Λαμπρόπουλος, Σιώπης, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχάλακης, Βρουσάι, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Κουλούρης, Μπακασέτας, Παυλίδης, Δώνης, Λημνιός, Φετφατζίδης, Μασούρας, Ρέτσος.

Ιταλία: Ντοναρούμα, Γκολίνι, Μερέτ, Σίριγκου, Ατσέρμπι, Μπιράγκι, Μπονούτσι, Ντ’ Αμπρόζιο, Ντι Λορέντσο, Φλορέντσι, Ίτσο, Μαντσίνι, Ρομανιόλι, Σπινατσόλα, Μπαρέλα, Μπερναρντέσκι, Κριστάντε, Ζορζίνιο, Σένσι, Βεράτι, Τζανιόλιο, Μπελότι, Κιέζα, Ελ Σαράουι, Γκρίφο, Ιμόμπιλε και Ινσίνιε.

Βαθμολογία

Ιταλία 18

Φινλανδία 12

Αρμενία 9

Βοσνία/Ερζεγοβίνη 7

Ελλάδα 5

Λιχτενστάιν 1

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ