Ελληνικός εμφύλιος στο γυναικείο CEV Challenge Cup!

Ελληνικό και συγκεκριμένα… Πειραιώτικο “εμφύλιο” έβγαλε η κληρωτίδα στο CEV Challenge Cup, στο γυναικείο βόλεϊ όπως προέκυψε από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στο Λουξεμβούργο.

Και συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός καλείται να αντιμετωπίσει τον συντοπίτη ΑΟΦ Πορφύρας. Μάλιστα και τα δύο ματς θα διεξαχθούν στο κλειστό “Μελίνα Μερκούρη” του Ρέντη, το οποίο ο Πορφύρας έχει δηλώσει ως ευρωπαϊκή έδρα.

Στο πρώτο ματς (5-7 Νοεμβρίου), τυπικά γηπρδούχος θα είναι ο Πορφύρας και ο Ολυμπιακός γηπεδούχος στο δεύτερο (19-21 Νοεμβρίου).

Θα μπορούσε κάποιος να το πει… “παιχνίδι της μοίρας” μιας και ο Ολυμπιακός βοήθησε τον Πορφύρα να παίξει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με την ομάδα της Φρεαττύδας να εκδίδει ευχαριστήρια ανακοίνωση στον Ολυμπιακό.

Στο επόμενο γύρο, για τη φάση των «16» της διοργάνωσης ο νικητής θα αντιμετωπίσει τη Hapoel KFAR SABA από το Ισραήλ.  Ο πρώτος αγώνες θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα και ο επαναληπτικός στο Ισραήλ.

Στους “16” τώρα, ο Α.Ο. Θήρας θα αντιμετωπίσει την KV Drita Gjilan από το Κόσοβο. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει εκτός έδρας και το δεύτερο στη Σαντορίνη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ