Ελληνικό δίδυμο στην Ναντέζντα

Ελληνικό προπονητικό δίδυμο στην Ναντέζντα.

Ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος (ως head coach) και ο Πέτρος Πρέκας (ως βοηθός) θα αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της ρωσικής ομάδας, η οποία την σεζόν που τελείωσε κατέκτησε το EuroCup Γυναικών.

Οι δύο τεχνικοί θα συνεργαστούν εκ νέου καθώς ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος εμπιστεύεται αρκετά τον Πέτρο Πρέκα με τους δυο τους να συνθέτουν ένα αξιόλογο προπονητικό δίδύμο.

Η Ναντέζντα είναι μία πανίσχυρη ομάδα, η οποία έχει εξασφαλίσει και φέτος την παρουσία της στην EuroLeague Γυναικών. Μάλιστα, η Ναντέζντα έχει σταθερή παρουσία στην διοργάνωση από το 2008, με εξαίρεση μονάχα την σεζόν 2009/10. Πέρυσι αποκλείστηκε στην φάση των ομίλων, αφού κατέκτησε την 5η θέση στον 1ο όμιλο με ρεκόρ 7-7, μένοντας εκτός στην ισοβαθμία. Αυτό ωστόσο αποδείχθηκε ευεργετικό, αφού στην συνέχεια κατέκτησε τον τίτλο του EuroCup.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ