Εμφατικές νίκες για Τσέλσι και Γιουνάιτεντ, εκδίκηση της Σάουθαμπτον στο Λέστερ

Για την 22η αγωνιστική της Premier League, η Τσέλσι νίκησε τη Μπέρνλι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διέλυσε την Νόριτς, η Σάουθαμπτον πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Λέστερ.

Η Έβερτον συνέχισε τις νίκες κόντρα στη Μπράιτον ενώ Γουλβς και Νιουκάστλ έμειναν στην ισοπαλία.

Τσέλσι-Μπέρνλι 3-0

Η Τσέλσι δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στη Μπέρνλι και τη νίκησε με 3-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν στάθηκαν εμπόδιο και παρότι θεωρούνται «ειδικοί» στην άμυνα, δέχτηκαν με αρκετή ευκολία τρία γκολ και γνώρισαν βαριά ήττα.

Ο Ζορζίνιο, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, άνοιξε το σκορ στο 27’. Την παράβαση έκανε ο Λόουτον, που βρήκε τα πόδια του Γουίλιαν στην προσπάθεια του να κάνει κάτι καλό μέσα από την περιοχή (1-0).

Ο Έιμπραχαμ διπλασίασε το προβάδισμα των “Μπλε” στο 38’. Ο Τζέιμς σέντραρε από τα δεξιά, ο Έιμπραχαμ νίκησε όχι ένα, αλλά δύο αμυντικούς και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πόουπ, που δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα (2-0).

Στο 49’, ο Χάντσον-Οντόι κλείδωσε το τρίποντο. Ο Αθπιλικουέτα σέντραρε σημαδεύοντας τον Έιμπραχαμ. Η μπάλα πέρασε πάνω από το κεφάλι του, όμως ήταν στο δεύτερο δοκάρι αμαρκάριστος ο Χάντσον-Οντόι και την έσπρωξε στα δίχτυα (3-0).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νόριτς 4-0

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν καταιγιστική και φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ τη Νόριτς. Εξαιρετική εμφάνιση με πολλούς διακριθέντες, αλλά σίγουρα μετράει η εμφάνιση του νεαρού μπακ, Γουίλιαμς, που αγωνίστηκε φανταστικά σε όλο το 90λεπτο.

Ο Ράσφορντ, στη 200η συμμετοχή του με τη φανέλα των “Κόκκινων Διαβόλων”, σκόραρε το πρώτο γκολ του αγώνα στο 27’. Ο Μάτα έκανε “μαγική” μπαλιά, σημαδεύοντας τον Άγγλο επιθετικό, αυτός τεντώθηκε και με μία απλή επαφή, νίκησε τον Κρουλ (1-0).

Ο Ράσφορντ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό, αλλά και της ομάδας του γκολ στο 52’ με πέναλτι. Ο Γουίλιαμς ανατράπηκε από τον Κρουλ εντός περιοχής, αφού τον είχε βρει εξαιρετικά ο επιθετικός των γηπεδούχων (2-0).

Ο Μαρσιάλ πρόσθεσε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ μόλις στο 54’ και δύο λεπτά μετά το 2-0. Ο Μάτα έκανε ακόμα ένα θαυμάσιο γέμισμα, ο Μαρσιάλ σηκώθηκε και με δυνατή κεφαλιά, σκόραρε (3-0).

Ο Γκρίνγουντ κατάφερε, επίσης, να σκοράρει στο 76’, ενώ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 70’. Πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, είδε ότι πολλά σώματα υπήρχαν μπροστά του, αλλά δοκίμασε το σουτ και ήταν εκπληκτικό. Κατέληξε στην αριστερή γωνία της εστίας του Κρουλ (4-0).

Λέστερ- Σάουθαμπτον 1-2

Η Σάουθαμπτον πήρε εκδίκηση για την 9αρα πριν μερικούς μήνες και πήρε τεράστιο διπλό στο King Power Stadium, νικώντας με 2-1 τη Λέστερ.

Πολύ άσχημη εμφάνιση των “Αλεπούδων” που απείλησαν ελάχιστες φορές τον ΜακΚάρθι, ενώ από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι δίκαια πήραν τη νίκη, παρότι ήρθε στο τέλος. Το VAR έκλεψε σε ακόμα ένα παιχνίδι την παράσταση, καθώς αποδείχτηκε καθοριστικό σε πολλές φάσεις και αλλάζοντας σημαντικές αποφάσεις.

Ο Πράετ πέτυχε το πρώτο γκολ της αναμέτρησης στο 14’. Ο Πέρεθ βρήκε τον Βάρντι στα αριστερά με μακρινή πάσα, αυτός είδε τον Πράετ στο δεύτερο δοκάρι, του έστειλε τη μπάλα και εκείνος σκόραρε (1-0).

Ο Άρμστρονγκ έφερε τις ομάδες στα ίσα μόλις στο 19’. Επιχείρησε με φαλτσαριστό σουτ να νικήσει τον Σμάιχελ, η μπάλα κόντραρε στον Μάντισον και κατέληξε στα δίχτυα, αλλάζοντας πορεία (1-1).

Ο συνήθης ύποπτος, Ντάνι Ινγκς, ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 81’. Ο Άνταμς έκανε ωραία κάθετη πάσα στην κίνηση του Ινγκς και αυτός νίκησε τον Σμάιχελ στο τετ α τετ, πετυχαίνοντας το 14ο γκολ του στη Premier League (1-2).

Έβερτον- Μπράιτον 1-0

Η Έβερτον συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις υπό τις οδηγίες του Αντσελότι και πήρε ακόμα μία νίκη, αυτή τη φορά κόντρα στην αξιόμαχη Μπράιτον με 1-0. Τα εύκολα δύσκολα έκαναν οι γηπεδούχοι αφού είχαν πολλές ευκαιρίες να «καθαρίσουν» το παιχνίδι. Όμως ο Ράιαν, μετά την ενημέρωση πως θα δωρίσει 500$ στους πληγέντες των πυρκαγιών της Αυστραλίας για κάθε επέμβαση τερματοφύλακα της Premier League στην 22η αγωνιστική, έβαλε τα δυνατά του και πραγματοποίησε έξι.

Ο Ριτσάρλισον έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 38’. Ο Ντιν του έδωσε τη μπάλα στην περιοχή, ο Βραζιλιάνος επιθετικός έκανε, πρώτα, μια εκπληκτική «πιρουέτα» και ύστερα με φαλτσαριστό σουτ, έστειλε τη μπάλα στο δεξί «γάμα» του τέρματος του Ράιαν (1-0).

Γουλβς-Νιουκάστλ 1-1

Η Νιουκάστλ ήταν ακόμα σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι αρκετά καλή και πήρε βαθμό κόντρα στη Γουλβς, με 1-1. Οι “Λύκοι” ήταν ανώτεροι αλλά με δυσκολία απειλούσαν την εστία του Πατρίσιο ενώ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βρουν γκολ με την μοναδική τους τελική στην εστία.

Ο Αλμιρόν άνοιξε το σκορ στο 7’. Ο Βίλεμς κινήθηκε αριστερά και έπαιξε με τον Γκέιλ που ήταν στην περιοχή. Αυτός με μία επαφή την έστρωσε στον Αλμιρόν, ο οποίος με δυνατό σουτ, έδωσε προβάδισμα στις “Καρακάξες” (0-1).

Ο Ντεντόνκερ ισοφάρισε στο 14’. Από κόρνερ, η μπάλα πέρασε από τους πάντες και κατέληξε στον ολομόναχο Ντεντόνκερ, που δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα (1-1).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ