Ενδιαφέρον της Μίλαν για Ουντέρ

Η Μίλαν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Τσενγκίζ Ουντέρ, του Τούρκου εξτρέμ που δεν υπολογίζεται από τη Ρόμα, στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Τούρκος διεθνής έχει συνδεθεί με σενάρια που τον θέλουν εκτός της ομάδας της Ρώμης αφού δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη θέση βασικού που είχε τη φετινή σεζόν μετά τους συνεχόμενους τραυματισμούς του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι ιθύνοντες της Μίλαν έχουν έρθει ηδη σε επαφή με τον ατζέντη του παίκτη με σκοπό να τους πείσει να μετακομίσει  στο Μιλάνο στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Θεωρείται πως ο 22χρονος ποδοσφαιριστής επιθυμεί τη μετακόμιση του στο San Siro τον Ιανουάριο με σκοπό να πάρει πάλι χρόνο συμμετοχής.

Ο Ουντέρ βρίσκεται στη Ρόμα από το καλοκαίρι του 2017, όταν και μετακόμισε από τη Μπασακσεχίρ για ένα ποσό κοντά στα 14,25 εκατομμύρια ευρώ.

Από τότε, ο αριστεροπόδαρος εξτρέμ έχει αγωνιστεί με την τωρινή του ομάδα σε 79 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, καταφέρνοντας να σκοράρει 16 φορές αλλά και μοιράζοντας 11 ασίστ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ