Ενδιαφέρον της Μονακό για Ικάρντι

«Σφήνα» στη Νάπολι για την απόκτηση του Μάουρο Ικάρντι από την Ίντερ, φαίνεται πως μπήκε η Μονακό, σύμφωνα με ιταλικά μέσα.

Το όνομα του Ικάρντι είναι ψηλά στην λίστα των Μονεγάσκων που είναι διατεθειμένοι να δώσουν εως και 12 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στον Αργεντινό, την ώρα που η υψηλότερη προσφορά των Ναπολιτάνων έφτασε στα 7 εκτ. ευρώ.

Όπως αναφέρει το ιταλικό δίκτυο «RAI», οι Ναπολιτάνοι βρήκαν ανταγωνισμό στην μεταγραφή του διεθνή επιθετικού, καθώς ο γαλλικός σύλλογος έχει ισοφαρίσει την πρόταση τους στα 60 εκατ. ευρώ συν πέντε σε μπόνους.

Σε συνδυασμό με την πρόθεση των «νερατζούρι» να τον πουλήσουν στο μεταγραφικό παζάρι ,αλλά και την επιθυμία του ίδιου να μην μετακομίσει στην Νότιο Ιταλία, οι Γάλλοι έχουν πολλές πιθανότητες να τον κάνουν δικό τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ