Ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για Σάντσο

Σύμφωνα με δημοσίευμα αγγλικής εφημερίδας, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι διατεθειμένη να ξοδέψει 116 εκατομμύρια ευρώ για τον Τζέιντον Σάντσο.

Ο επιθετικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Σάντσο δύσκολα θα παραμείνει στη γερμανική ομάδα, καθώς πολλοί μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι, είτε έχουν δείξει ενδιαφέρον, είτε έχουν κάνει προτάσεις, για την απόκτηση του.

Οι πιο γνωστές ομάδες που θέλουν να εντάξουν τον Άγγλο επιθετικό είναι οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και η πρώην του ομάδα, Μάντσεστερ Σίτι.

Σύμφωνα πάντως με ρεπορτάζ, η τιμή εκκίνησης για τον νεαρό Άγγλο από πλευράς Ντόρτμουντ, δεν θα είναι κάτω από τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Παρότι η “Βασίλισσα” έχει ήδη δύο νεαρούς στη θέση του Σάντσο με τεράστιο ταλέντο, τους Βινίσιους και Ροντρίγκο, είναι διατεθειμένη να επενδύσει στον παίκτη της γερμανικής ομάδας, βγάζοντας από τα ταμεία της 116 εκατομμύρια ευρώ.

Φέτος, ήδη μετράει τέσσερα γκολ και επτά ασίστ σε 14 εμφανίσεις, ενώ σκοπεύει να ξεπεράσει τα περσινά επιτεύγματα του, με 13 τέρματα και 19 ασίστ σε 43 ματς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ