Εντέν Αζάρ: Ένα αστέρι που δεν λάμπει

Η Ρεάλ Μαδρίτης το περασμένο καλοκαίρι ολοκλήρωσε μια μεγάλη μεταγραφή, αυτή του Εντέν Αζάρ, από την ομάδα της Τσέλσι, έναντι 100 εκατομμυρίων ευρώ. Μία κίνηση ενίσχυσης των Μαδριλένων στο δημιουργικό και επιθετικό κομμάτι, ψάχνοντας τον αντικαταστάτη, του κενού που άφησε, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά την αποχώρηση του για την Γιουβέντους.

Στο Λονδίνο από την άλλη, άπαντες γνώριζαν πως κάποια στιγμή ο Βέλγος σούπερ σταρ θα αποχωρούσε από την Τσέλσι. Η εικόνα του Αζάρ παραμένει θετικότατη στον κόσμο των Μπλε καθώς τα έδωσε όλα για την ομάδα, ως ηγέτης της.

Ωστόσο, στην Τσέλσι δεν πάνε και τόσο καλά τα πράγματα στο αγωνιστικό κομμάτι και στην απόδοση ανά διαστήματα της ομάδας, χωρίς τον παίκτη “αστέρι” της. Οι Λονδρέζοι βρίσκονται στην 4η θέση της Premier League (48 βαθμούς), 5 βαθμούς μακριά από την Λέστερ και αν η σεζόν ολοκληρωθεί, θα δώσει σκληρή μάχη για την τετράδα και το Champions League.

Δυστυχώς, ωστόσο, η μεταγραφή του 29χρονου στην Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει την επιτυχία που θα ήθελε κάποιος. Το πρώτο αρνητικό, ήταν τα περιττά κιλά του Βέλγου κατά την άφιξη του στην Ισπανία και στη συνέχεια τα προβλήματα με τραυματισμούς. Η τύχη στην επιστροφή του, δεν του χαμογέλασε, καθώς σχεδόν όλα τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη, αλλά και τον κόσμο έχουν ανασταλεί, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Τελικά, αυτή η κίνηση, που έπρεπε να τους κρατήσει όλους ευτυχισμένους δεν λειτούργησε για κανέναν. Διότι, ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, δεν μπορεί να λάμψει στην κορυφαία, διαχρονικά, ομάδα του κόσμου. Κάτι που έχει κάνει και την διοίκηση να απογοητευτεί με την απόδοση του παίκτη. Όμως, θα πρέπει να περιμένουμε την απάντηση του ηγέτη της εθνικής Βελγίου στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Εντέν Αζάρ φέτος έχει καταφέρει να αγωνιστεί 15 φορές με την φανέλα της “Βασίλισσας”, δέκα εξ αυτών στο πρωτάθλημα και 5 στο Champions League. Ακόμη έχει σκοράρει μόνο μία μόλις φορά, στο πρωτάθλημα, ενώ έχει μοιράσει και 5 ασίστ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ