Επέστρεψε με νίκη η Μπάγερν

Νικήτρια αναδείχθηκε η Μπάγερν κόντρα στην Ουνιόν με 0-2 στο Βερολίνο, στο πρώτο της παιχνίδι μετά τον κορωνοϊό, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Ουνιόν και Μπάγερν επέστρεψαν σε αγωνιστικούς ρυθμούς, σε άδειο φυσικά γήπεδο, καθώς το γερμανικό πρωτάθλημα είναι το πρώτο από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης που άρχισε ξανά, μετά την πανδημία.

Η ομάδα του Φλικ με 58 βαθμούς φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ η Ουνιόν είναι 12η με μόλις 30 βαθμούς.

Μόλις στο 17ο λεπτό ο Μίλερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για τους φιλοξενούμενους, αλλά μετά από έλεγχο στο VAR το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Οι Βαυαροί κέρδισαν πέναλτι, από σκληρό μαρκάρισμα του Σούμποτιτς στον Γκορέτσκα. Την εκτέλεση την ανέλαβε ο Λεβαντόφσκι και στο 40ο λεπτό ο Πολωνός άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Ο 31χρονος μάλιστα έφτασε τα 26 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο 80’ ο Παβάρ, έπειτα από ασίστ του Κίμιχ, ήρθε να διαμορφώσει το τελικό 0-2.

Κίτρινες: Λεντς, Ντέιβις, Σκλοτερμπεκ

Ουνιόν Βερολίνου: Γκίλκιεβιτς, Χαμπνερ, Σκλοτερμπεκ, Σούμποτιτς, Τρίμελ, Πρέμελ (85’ Κρόος), Αντριτς (71’ Γκεντνερ), Λεντς, Ινγκβάρτσεν (81’ Μις), Ούτζα (70’ Άντερσον), Μπαλτερ (85’ Ράιερσον)

Μπάγερν: Νόιερ, Παβάρ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Ντέιβις, Κίμιχ, Τιάγκο, Μίλερ (90′ Κιζάνς), Γκορέτσκα (71’ Κομάν), Γκνάμπρι (85’ Πέρισιτς), Λεβαντόφσκι

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ