Επέστρεψε ο Μπίσεσβαρ, ενοχλήσεις o Λάμπρου

Συνέχεια στην προετοιμασία του, ενόψει του αγώνα με την Λαμία στην Τούμπα, δίνει την Κυριακή (20/10)  ο ΠΑΟΚ, με τον Άμπελ Φερέιρα να δίνει έμφαση στην φυσική κατάσταση των παικτών.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά, ωστόσο στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης ο Λάζαρος Λάμπρου αποχώρισε λόγω ενοχλήσεων.

Ο Φερνάντο Βαρέλα έκανε θεραπεία, ενώ ο Δημήτρης Πέλκας ακολούθησε ασκήσεις στο γυμναστήριο λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Την Παρασκευή (11.10) οι ποδοσφαιριστές εκτέλεσαν ένα ασκησιολόγιο αφιερωμένο στον τομέα της φυσικής κατάστασης με αλλά και χωρίς μπάλα. Πρώτα εμπόδια και τρεξίματα, μετά παιχνίδια κατοχής και για φινάλε οικογενειακό δίτερμα.

Ο Δημήτρης Πέλκας έμεινε στο γυμναστήριο λόγω μία κάκωσης στο δάχτυλο του ποδιού και έκανε πρόγραμμα υψηλής έντασης, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση, από την οποία αποχώρησε στο τελευταίο κομμάτι ο Λάζαρος Λάμπρου λόγω ενοχλήσεων. Ο Φερνάντο Βαρέλα έκανε θεραπεία.

Το Σαββατοκύριακο το αγωνιστικό τμήμα έχει ρεπό και αναμένεται να επιστρέψει στη δουλειά τη Δευτέρα (14.10) στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ