Επίσημα προπονητής του Άρη ο Σάββας Καμπερίδης

Ανακοινώθηκε επίσημα η πρόσληψη του Σάββα Καμπερίδη στην ομάδα του Άρη

Ο Άρης βρήκε τον νέο του προπονητή στο πρόσωπο του Σάββα Καμπερίδη, μετά απο την παραίτηση του Σούλη Μαρκόπουλου, έπειτα απο την ήττα των Θεσσαλονικιών απο τον Πανιώνιο την Κυριακή.

Η ανακοίνωση για την πρόσληψη του Έλληνα τεχνικού απο την ΚΑΕ Αρης:

Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Σάββα Καμπερίδη, που θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μας. Ο 41χρονος τεχνικός συναντήθηκε σήμερα (10/12) με τον Πρόεδρο του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Λευτέρη Αρβανίτη και συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Καμπερίδης είναι “παιδί” του ΑΡΗ, καθώς υπήρξε παίκτης των “κίτρινων” τη σεζόν 2005-2006, ενώ από το 2012 μέχρι και τον περασμένο Μάιο ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας, δίπλα στους Βαγγέλη Αγγέλου, Παρασκευά Μουρατίδη, Μίλαν Μίνιτς, Δημήτρη Πρίφτη, Παναγιώτη Γιαννάκη και Γιάννη Καστρίτη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ