Επίσημα στην ΑΕΚ ο Σιμάνσκι

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Ντάμιαν Σιμάνσκι, με τη μορφή δανεισμού από την Αχμάτ Γκρόζνι.

Αφού πέρασε τα ιατρικά τεστ, στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι, όπου περιέχει και οψιόν αγοράς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Ντάμιαν Σιμάνσκι με τη μορφή δανεισμού από την Αχμάτ Γκρόζνι και με δικαίωμα αγοράς του το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Ντάμιαν Σιμάνσκι γεννήθηκε στις 16 Ιουνίου 1995, στην πόλη Κράσνικ της Πολωνίας. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής της τοπικής ομάδας (Σταλ Κράσνικ) και το 2011 πήρε μεταγραφή στην Μπελχάτοφ, με την οποία υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο δύο χρόνια αργότερα. Την περίοδο 2013-2016 μέτρησε 51 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπελχάτοφ, σκοράροντας δύο φορές και έχοντας πέντε ασίστ.

Την σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε στη Γιαγκελόνια, πραγματοποιώντας 19 εμφανίσεις, με ένα γκολ και μια ασίστ, ενώ στο τέλος της χρονιάς πήρε μεταγραφή για τη Βίσλα Πλοκ. Στον ενάμιση χρόνο που αγωνίστηκε εκεί μέτρησε 52 συμμετοχές, με οκτώ γκολ και οκτώ ασίστ, κερδίζοντας τη μεταγραφή του στην Αχμάτ Γκρόζνι τον Ιανουάριο του 2019. Στον ένα χρόνο παρουσίας του στη Ρωσία κατέγραψε 13 συμμετοχές.

Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα ανδρών της Πολωνίας, με τη φανέλα της οποίας έκανε το ντεμπούτο του τον Σεπτέμβριου του 2018 στο παιχνίδι απέναντι στην Ιταλία (1-1) για το Nations League.

Ντάμιαν Σιμάνσκι, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ»!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ