Επίσημα στο Αϊόνα ο Ρικ Πιτίνο

Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Ρικ Πιτίνο, ο οποίος επιστρέφει στο κολεγιακό πρωτάθλημα, υπογράφοντας συμβόλαιο με το κολέγιο της Αϊόνα.

Ο Αμερικανός προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς συνεργασίας με το κολέγιο με το χρηματικό ποσό να είναι σε επταψήφιο νούμερο.

Ο ίδιος μάλιστα, πριν την ανακοίνωσή του προχώρησε σε δηλώσεις, στον Αμερικανό δημοσιογράφο, Τζον Ρόθσταϊν, για αυτή τη συμφωνία.

Αναλυτικά:

«Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος. Ξεκίνησα το μπασκετικό μου ταξίδι στο Μανχάταν. Τώρα θα το ολοκληρώσω στο Νιου Ροσέλ. Είμαι θαυμαστής της δουλειάς του Τιμ Κλους. Θα προσπαθήσω να συνεχίσω και να μεγαλώσουμε ακόμα πιο πολύ όλα όσα έχουν γίνει. Το πάθος για το μπάσκετ ξεκίνησε στη Νέα Υόρκη και θα ολοκληρωθεί εκεί, στο Κολέγιο Αϊόνα. Ο Τιμ Κλους έχει κάνει μια εξαιρετική δουλειά, έχει φέρει επιτυχίες και το πνεύμα του νικητή στην ομάδα. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον Τιμ και το Ιόνα και πάντα θα λατρεύει τα επιτεύγματά του. Στο Iona, θα δουλέψω με το ίδιο πάθος, την ίδια πείνα, που πορεύτηκα για περισσότερο από 40 χρόνια. Υπάρχει πραγματικός επαγγελματισμός σε ό,τι αφορά τον τρόπο που λειτουργούν τα πράγματα εδώ, όπου πρόκειται για στιβαρή και δυνατή κοινωνία. Η προτεραιότητα στο Νιου Ροσέλ είναι να βοηθήσουμε τους φοιτητές να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους διαδικτυακά τώρα λόγω του κορωνοϊού. Ανυπομονώ για την ημέρα που η κοινότητα θα επιστρέψει στην Πανεπιστημιούπολη ώστε να ανεβάσει περαιτέρω αυτό το δυνατό πρόγραμμα»

Ωστόσο το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι με την Εθνική Ελλάδας, με την οποία ο Ρικ Πιτίνο είχε συμφωνήσει.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ