Επίσημο: Τέλος ο Βέρα από τον ΟΦΗ

Παρελθόν αποτελεί και με τον πλέον επίσημο τρόπο ο Χάιμε Βέρα από τον ΟΦΗ, καθώς το δίπλωμα προπονητικής του δεν αναγνωρίζεται από UEFA.

Το πρόβλημα που είχε παρουσιαστεί με το δίπλωμα του Χιλιανού τεχνικού των Κρητικών δεν κατάφερε να ξεπεραστεί, έτσι το προπονητικό δίδυμο Βέρα – Ίσις αποτελεί ήδη παρελθόν για τον Όμιλο, που βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού.

Χρέη προπονητή μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Βέρα, θα εκτελεί ο Δ/ντης Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ, κ.Γιάννης Σαμαράς.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

“Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημερώθηκε επίσημα από την Ε.Π.Ο σχετικά με την απόφαση της UEFA, σύμφωνα με την οποία δεν αναγνωρίζεται το δίπλωμα προπονητικής του Jaime Vera από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.”

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι ιθύνοντες του ΟΦΗ, γνώριζαν το πρόβλημα με το δίπλωμα του Βέρα, έκαναν ο,τι περνούσε από το χέρι τους για να λυθεί και να συνεχιστεί η συνεργασία τους και ενώ είχα πέσει στο τραπέζι ονόματα προπονητών για αντικατάσταση του Χιλιανού κόουτς, δεν υπήρχε επαφή με κανέναν άλλον εκτός του Χάιμε Βέρα.

Πλέον οι άνθρωποι του ΟΦΗ έχουν στόχο να βρουν το συντομότερο δυνατό ένα νέο τεχνικό που να ταιριάζει στη φιλοσοφία της ομάδας και να παραμείνει στον πάγκο των Κρητικών για πολύ καιρό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ