Επαγγελματική νίκη για τους Πρωταθλητές Ευρώπης

Σημαντική εκτός έδρας νίκη για τη Λίβερπουλ με 3-0 επί της Μπέρνλι για την 4η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι “Κόκκινοι” του Γιούργκεν Κλοπ έκαναν μια πολύ μεστή εμφάνιση και πέτυχαν μια εύκολη νίκη, απέναντι σε μια Μπέρνλι που παρακολούθησε τις προσπάθειες των πρωταθλητών Ευρώπης και δεν μπόρεσε να μπει ποτέ στο παιχνίδι.

Η Λίβερπουλ μπήκε δυνατά, ξεκίνησε να απειλεί από τα πρώτα λεπτά και κατάφερε να πετύχει το πρώτο γκολ στο 33′ με σέντρα-σουτ του Αλεξάντερ-Άρνολντ το οποίο κόντραρε στην πλάτη του Γουντ και γι’αυτό χρεώθηκε στον επιθετικό της ομάδας του Ντάις.

Πριν προλάβουν να συνέλθουν οι γηπεδούχοι, στο 37′ από νέα αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, ο Φιρμίνο πάσαρε στον Μανέ και αυτός τελείωσε στη δεξιά γωνία του Πόουπ κάνοντας το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λίβερπουλ ηρέμησε το παιχνίδι, οι “Κλάρετς” δεν κατάφεραν να απειλήσουν σοβαρά την έκβαση του αγώνα.

Στο 80′ ο Φιρμίνο πέτυχε το τρίτο και τελευταίο γκολ με δυνατό σουτ από την άκρη της περιοχής μετά από ασίστ του Σαλάχ.

Σκόρερ: 33′ Γουντ (αυτογκόλ), 37′ Μανέ, 80′ Φιρμίνο

Μπέρνλι (Ντάις): Πόουπ, Πίτερς, Μι, Ταρκόφσκι, Λόουτον, Μακ Νιλ, Γουέστγουντ, Κορκ, Λέννον, Γουντ, Μπαρνς (73′ Ροντρίγκεζ)

Λίβερπουλ (Κλοπ): Άντριαν, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Βαν Ντάικ, Μάτιπ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον (71′ Όξλαντ-Τσάμπερλειν), Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ, Σαλάχ, Φιρμίνο (85′ Σακίρι), Μανέ (85′ Οριτζί)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ