Επιβεβαιώθηκαν οι αποτυχημένες επαφές της Γιουνάιτεντ με τον Σάντσο

Το καλοκαίρι που πέρασε, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλησε να κάνει δικό της τον Τζέιντον Σάντσο χωρίς επιτυχία.

Ο ιστορικός σύλλογος του Μάντσεστερ συνδέθηκε με πολλά μεγάλα ονόματα, όπως αυτό του Πάουλο Ντιμπάλα, όπου οι δύο σύλλογοι τα είχαν βρει μεταξύ τους, αλλά τελικά η απόφαση του ίδιου του παίκτη, ήταν να παραμείνει στην Ιταλία.

Τελικά κατέληξε στη λύση του Χάρι Μαγκουάιρ για την άμυνα, μη καταφέρνοντας να κάνει το μπαμ σε μια επιθετική λύση.

Ο Σάντσο συνδέθηκε έντονα με τους “Κόκκινους Διαβόλους”, ο οποίος είναι ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα της Ευρώπης και τον θαυμάσαμε με την Εθνική ομάδα της Αγγλίας, όπου σκόραρε δύο γκολ κόντρα στο Κόσοβο, στη νίκη με 5-3.

Σε συνέντευξη που έδωσε ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ Μαρκ Ζορκ μίλησε και επιβεβαίωσε τις επαφές που υπήρξαν μεταξύ των δύο συλλόγων το περασμένο καλοκαίρι, όμως ούτε ο ίδιος ο παίκτης, ούτε η ομάδα ήθελαν να χωρίσουν τους δρόμους τους.

«Ένα καυτό θέμα αυτή τη στιγμή είναι ο Σάντσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και οι συζητήσεις του με τον σύλλογο και η δική μου (συζήτηση) με τους συμβούλους.

«Αλλά σύμφωνα με αυτά που ξέρω, ένας σύμβουλος είπε στον σύλλογο ότι όσα χρήματα κι αν προσφέρουν, δεν θα τον αφήναμε να φύγει αυτό το καλοκαίρι. Αλλά και ο παίκτης δεν είχε πρόθεση να κάνει αυτό το βήμα στην καριέρα του αυτό το καλοκαίρι», τα όσα ανέφερε ο Ζορκ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ