Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για Βιεϊρίνια

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι για τον τραυματισμό του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, που τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΛ (1-1), υποβλήθηκε σήμερα το πρωί σε μαγνητική τομογραφία, που έδειξε ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και έσω μηνίσκου

Κάτι που σημαίνει πως ο 33χρονος Πορτογάλος, θα χάσει τους επόμενους, περίπου  έξι μήνες, έχοντας ως ορίζοντα επιστροφής τον προσεχή Σεπτέμβριο -Οκτώβριο.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ στην επίσημη ενημέρωσή της:

«Η απώλεια στον αγώνα με τη Λάρισα δεν ήταν σε καμία περίπτωση οι δύο βαθμοί που άφησε ο ΠΑΟΚ, αλλά ο τραυματισμός του Αντρέ Βιεϊρίνια.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ υπεβλήθη το πρωί σε μαγνητική τομογραφία που επιβεβαίωσε τους αρχικούς φόβους του ιατρικού τιμ. Τ’αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως ο Βιεϊρίνια υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και έσω μηνίσκου. Το πλάνο της αποκατάστασης του τραυματισμού θ’αποφασιστεί τις επόμενες μέρες.

Αρχηγέ είμαστε όλοι δίπλα σου».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ