Επιζητώντας την επιστροφή στις νίκες…

Να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα θα επιδιώξει απόψε στις 20:00 (ΕΡΤ) στο Xanthi FC Arena η ομάδα της Ξάνθης υποδεχόμενη τον Ολυμπιακό.

Η μοναδική απουσία που αντιμετωπίζει ο Ισπανός τεχνικός των γηπεδούχων, Κίκο Ραμίρεθ, είναι ο μακροχρόνια τραυματίας Δήμος Μπαξεβανίδης. Ο δεξιός μπακ και αρχηγός της ομάδας έχει σπάσει το κόκκαλο στο μετατάρσιο του και αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις στο τέλος του μήνα.

Να σημειωθεί τέλος ότι οι Ακρίτες προέρχονται από τρεις σερί ήττες. Δύο στο πρωτάθλημα από Άρη και ΟΦΗ και μία στο κύπελλο από τον Απόλλων Λάρισας. Στην προσπάθεια τους λοιπόν για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, θα είναι διαθέσιμοι οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Άμπαντ, Σάο Μπέντο, Ντίρεσταμ, Σόσα, Καρασαλίδης, Μαλεζάς, Λισγάρας, Κοβάσεβιτς, Τερκί, Μουλέν, Ντε Λούκας, Καμαρά, Στάρτζεον, Ντε Αμορίμ, Τζουρίτσκοβιτς, Μπαριέντος, Εντουάρντο, Φασίδης, Φοσέ, Ρενέλα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ