Επική ανατροπή της Λίβερπουλ που σόκαρε όλη την Ευρώπη!

Έκανε και πάλι το θαύμα της η Λίβερπουλ, η ομάδα των ανατροπών! Κατατρόπωσε στο Άνφιλντ την Μπαρτσελόνα με 4-0 ανατρέποντας έτσι το 3-0 του πρώτου παιχνιδιού στην Βαρκελώνη, αποστομόνωντας όλους τους επικριτές της που δεν της έδιναν καμία ελπίδα λόγω και των μεγάλων απουσιών που είχε(Σαλάχ, Φιρμίνο).

Οι “Ρεντς” ήταν επιβλητικοί από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Μπήκαν μέσα σε ένα φλεγόμενο Άνφιλντ και πίστεψαν πως μπορούσαν να ανατρέψουν το σκορ του πρώτου αγώνα.

Το πρώτο γκολ ήρθε αρκετά νωρίς, μόλις στο 7ο λεπτό. Από ένα λάθος της άμυνας ο Χέντερσον βρέθηκε μέσα στην περιοχή με το σουτ του να αποκρούεται προσωρινά από τον Τερ Στέγκεν, με τον Οριγκί να βρίσκεται όμως εκεί αμαρκάριστος και να παίρνει το ριμπάουντ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος μέσα σε ένα μαγικό τρίλεπτο ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ ήταν το πρόσωπο όπου με δύο προσωπικά του τέρματα κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ της πρώτης αναμέτρησης.

Αρχικά στο 54′ με ένα δυνατό συρτό σουτ στην κίνηση από τα όρια της μεγάλης περιοχής έπειτα από γύρισμα από τα δεξιά και στην συνέχεια στο 56′ νικώντας στον αέρα κάθε Καταλανό αμυντικό και αφήνοντας στήλη άλατος τον Γερμανό τερματοφύλακα.

Η επική ανατροπή ήρθε στο 79′. Σε ένα κερδισμένο κόρνερ από τα δεξιά ο Αλεξάντερ Άρνολντ ξεγέλασε την ανοργάνωτη άμυνα της Μπαρτσελόνα εκτελώντας το ταχύτατα, δίνοντας την ευκαιρία στον Οριγκί να στείλει με ευκολία την μπάλα στα δίχτυα του ανυποψίαστου Τερ Στέγκεν και να στείλει άπαντες στον έβδομο ουρανό!

Η Μπαρτσελόνα πίεσε στα τελευταία εναπομείναντα λεπτά, δίχως όμως να καταφέρνει να φτάσει με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ και να πάρει το εισιτήριο του τελικού ξανά στα χέρια της.

Πλέον η Λίβερπουλ θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της στον μεγάλο τελικό μέσα από το ζευγάρι Άγιαξ- Τότεναμ.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ