Επικράτησαν Μπορντό, Νις και Σεντ Ετιέν

Στην 12η αγωνιστική της Ligue 1, Μπορντό και Νις επικράτησαν με το ίδιο σκορ απέναντι σε Ναντ και Ρεμ, ενώ η Σεντ Ετιέν χρειάστηκε ένα γκολ για να πάρει την νίκη απέναντι στην Μονακό.

Μπορντό-Ναντ 2-0

Στο Μαχμούτ Ατλαντίκ, η Μπορντό υποδέχτηκε την Ναντ και επικράτησε με 2-0.

Οι δύο πλευρές προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τις στατικές φάσεις για να απειλήσυν το αντίπαλο τέρμα, αλλά δεν ήταν αρκετά καλές, ώστε να ανησυχήσουν τον τερματοφύλακα. Στο 37’, η Καμάνο δέχτηκε την πάσα, βρέθηκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα και με ψυχραιμία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η Ναντ προσπάθησε να απαντήσει και να ισοφαρίσει στο 45’, αλλά ο τερματοφύλακας ήταν εκεί για να αποκρούσει, διώχνοντας σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο μέρος, σημειώνοντας κάποιες αξιόλογες στιγμές για να σκοράρουν ακόμα μια φορά. Στο 57’, ο Χουάνγκ πήρε την πάσα, σούταρε από μακρινή απόσταση και η μπάλα κατέληξε στην εστία, για το 2-0. Η Μπορντό ήταν ανώτερη και στην συνέχεια της αναμέτρησης απειλώντας διαρκώς το αντίπαλο τέρμα, αλλά δεν κατάφερε να αλλάξει το σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν κάποια αντίδραση και δεν απείλησαν την αντίπαλη εστία και το 2-0 έμεινε ως το τέλος.

Νις-Ρεμς 2-0

Νις και Ρεμς ήρθαν αντιμέτωπες στο Αλιάνζ Ριβιέρα, με τους γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη με 2-0.

Η Ρεμ με στατικές φάσεις επιχείρησε να φτάσει στο αντίπαλο τέρμα και να απειλήσει, χωρίς αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν από το 26’ με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Ντούμπια και έξι λεπτά αργότερα (32’) το πλήρωσε, αφού δέχτηκε γκολ. Κυπριέν και Λέες συνεργάστηκαν υπέροχα, με τον πρώτο να έχει καλό οπτικό πεδίο προς την εστία και νίκησε τον τερματοφύλακα κάνοντας το 1-0. Στο 41’, ο Ερέλ πήρε το ριμπάουντ στο κέντρο της εστίας και έκανε το σουτ, κάνοντας το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος, οι προπονητές προσπάθησαν να αλλάξουν την ροή της αναμέτρησης με τις αλλαγές. Ωστόσο, τα κερδισμένα κόρνερ και οι αλλαγές δεν βοήθησαν τους παίκτες να απειλήσουν το αντίπαλο τέρμα. Τίποτα δεν άλλαξε στην συνέχεια και το 2-0 ήταν το τελικό σκορ.

Σεντ Ετιέν-Μονακό 1-0

Σεντ Ετιέν και Μονακό διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο Στάδιο Ζοφρουά-Γκισάρντ με τους γηπεδούχους να παίρνουν τους τρεις βαθμούς της νίκης (1-0).

Η Σεντ Ετιέν ήταν ανώτερη στην αναμέτρηση και προσπάθησε να βρει διαδρόμους και να φτάσει στο αντίπαλο τέρμα. Η πρώτη καλή στιγμή έγινε στο 25’ για τους γηπεδούχους, με το σουτ του Μπουανγκά να περνά λίγο πάνω από το δοκάρι. Στην συνέχεια, η Μονακό ανέβασε ρυθμούς και έφτασε στο αντίπαλο τέρμα, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και το 0-0 ήταν σκορ ημιχρόνου.

Η Μονακό ξεκίνησε δυνατά στο δεύτερο μέρος και απείλησει στο 49’ με τον Κέιτα, ο οποίος δέχτηκε την ψηλή πάσα στην άκρη της μικρής περιοχής, αλλά η κεφαλιά του πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι. Ωστόσο, η Σεντ Ετιέν ήταν αυτή που βρήκε δίχτυα στο 59’, όταν ο Μπουανγκά πήρε το ριμπάουντ χαμηλά στο κέντρο της εστίας και βρήκε την ευκαιρία να κάνει το 1-0 για την ομάδα του.

Οι ευκαιρίες και για τις δύο πλευρές συνεχίστηκαν, αλλά δεν κατάφεραν να αλλάξουν το σκορ. Από το 72’, οι γηπεδούχοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο μετά την απευθείας κόκκινη στον Φοφανά, αλλά αυτό δεν στοίχισε την Σεντ Ετιέν, αφού διατήρησε το 1-0 μέχρι το τέλος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ