Επικράτησε εκτός έδρας η Μπιλμπάο

Η 24η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν ολοκληρώθηκε σήμερα, με την Ουέσκα να υποδέχεται την Ατλέτικο Μπιλμπάο στο Ελ Αλκοράθ, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με 0-1.

Η Ουέσκα στάθηκε καλύτερα στο γήπεδο, σημειώνοντας την πρώτη ευκαιρία πριν την συμπλήρωση ενός τετάρτου. Στο 13′, ο Αβίλα έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, ενώ λίγο αργότερα, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, όταν ο Ντιέγκεζ έκανε ένα δυνατό μαρκάρισμα εντός περιοχής. Ο Γκαρσία ανέλαβε την εκτέλεση του στο 19′ και ευστόχησε από τα 11 μέτρα για το 0-1.

Η Μπιλμπάο είχε ακόμα μια ευκαιρία για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά δεν τα κατάφερε. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, καμία πλευρά δεν απείλησε την αντίπαλη εστία και το 0-1 ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, και οι δύο πλευρές δημιούργησαν ευκαιρίες, στην προσπάθειά τους να σκοράρουν, αλλά χωρίς επιτυχία.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν αρκετές φορές την αντίπαλη εστία, για να φτάσουν στην ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφεραν. Παρά τις αλλαγές των προπονητών, το 0-1 έμεινε ως το τέλος.

Κίτρινες: 38′ Ερέρα, 41′ Μιραμόν, 42′ Ενρίκ, 68′ Ντιέγκεζ, 73′ Γκόμεζ – 32′ Κάπα

Ουέσκα: Σανταμαρία, Πουλίδο, Ετσέιτα, Ντιέγκεζ (Φερέιρο 71′), Γκαλάν, Ερέρα (Χουάνπι 58′), Ριβέρα, Γκόμεζ, Μιραμόν, Ένρικ, Άβιλα (Κούτσο 72′)

Ατλέτικ Μπιλμπάο: Ερερίν, Κάπα, Αλβάρεζ, Μαρτίνεζ, Μπερτσίτσε, Μπενάτ, Σαν Χοσέ, Σουσαέτα (Ιμπάι 67′-Κόρντομπα 74′), Γκαρσία (Κόδρα 86′), Μουνιάιν, Ουίλιαμς

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ