Επικράτησε στο ντέρμπι η Σοσιεδάδ

Για την 22η αγωνιστική της La Liga, η Σοσιεδάδ πήρε το ντέρμπι των Βάσκων και την εντός έδρας νίκη με 2-1 απέναντι Μπιλμπάο, ενώ ισόπαλες (0-0) αναδείχτηκαν Λεβάντε και Χετάφε.

Λεβάντε-Χετάφε 0-0

Η Λεβάντε υποδέχτηκε την Χετάφε στο Στάδιο Θιουτάτ ντε Βαλένθια, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Οι φιλοξενούμενοι επέβαλαν τον ρυθμό τους στον αγώνα, δημιουργώντας ευκαιρίες, αλλά χωρίς επιτυχία. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν στο πρώτο μέρος, με αποτέλεσμα το 0-0 να είναι σκορ ημιχρόνου.

Η Λεβάντε συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο μέρος, χωρίς να αφήσει πολλά περιθώρια στον αντίπαλο να αντιδράσει. Στο 81’, η Χετάφε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο διαιτητής το ακύρωσε ως οφσάιντ. Παρά τις αλλαγές των προπονητών, το 0-0 έμεινε ως το τέλος.

Σοσιεδάδ- Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-1

Σοσιεδάδ και Αθλέτικ Μπιλμπάο ήρθαν αντιμέτωπες στο Ανοέτα, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το ντέρμπι, νικώντας με 2-1.

Οι γηπεδούχοι αξιοποίησαν τις δύο καλές ευκαιρίες που είχαν στο πρώτο μέρος για να ανοίξουν το σκορ. Η αρχή έγινε με τον Ογιαρθάμπαλ στο 16’, ο οποίος πέρασε τους αμυντικούς και με μια προσποίηση νίκησε τον τερματοφύλακα για το 1-0.

Πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου, ο Γουίλιαμ Χοσέ έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Στο 45’, πήρε το ριμπάουντ στην περιοχή και έκανε το σουτ για το 2-0 της ομάδας του.

Στο δεύτερο μέρος, ευκαιρίες, που να ανησυχήσουν την αντίπαλη εστία, δεν υπήρχαν. Αυτό που κατάφερε να κάνει η Μπιλμπάο ήταν να μειώσει στο 82’.

Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι και ο Ραούλ Γκαρσία ανέλαβε την εκτέλεση. Ο Ρούλι απέκρουσε, αλλά η μπάλα πήγε πάλι στον Γκαρσία, ο οποίος κατάφερε να σκοράρει και να κάνει το 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ