Επικράτησε η Ατλέτικο της Οσασουνα

Στην 17η αγωνιστική της La Liga, η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε με 2-0 την Οσασούνα, ενώ Αθλέτικ Μπιλμπάο και Εϊμπάρ αναδείχτηκαν ισόπαλες χωρίς γκολ.

Ατλέτικο Μαδρίτης-Οσασούνα 2-0

Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχτηκε την Οσασούνα στο Γουάντα Μετροπολιτάνο και οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-0.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και έχασαν ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία. Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν και για τις δύο ομάδες, αλλά καμιά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες στο αντίπαλο τέρμα και το 0-0 ήταν σκορ ημιχρόνου.

Η Οσασούνα ξεκίνησε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και δημιούργησε ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία. Η Ατλέτικο ανέβασε τον ρυθμό της αναμέτρησης και βρήκε χώρο και απείλησε το αντίπαλο τέρμα. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 67’ με τον Μοράτα, ο οποίος μετά την εκτέλεση φάουλ βρήκε την μπάλα με το κεφάλι και σκόραρε για το 1-0.

Στο 75’, ο Σαούλ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας, όταν μετά από ομαδική προσπάθεια πήρε την πάσα και έκανε ένα πολύ καλό σουτ, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία για το 2-0. Λίγο πριν το τέλος, οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και το 2-0 έμεινε ως τέλος.

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Εϊμπάρ 0-0

Αθλέτικ Μπιλμπάο και Εϊμπάρ ήρθαν  αντιμέτωπες στο Σαν Μαμές και αναδείχτηκαν ισόπαλες χωρίς γκολ (0-0).

Οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να απειλήσουν με στατικές φάσεις την αντίπαλη εστία, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι, ενώ δεν ήταν απειλητικοί καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, βρήκαν δίχτυα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ωστόσο ο διαιτητής το ακύρωσε ως οφσάιντ.

Στο δεύτερο μέρος, η Αθλέτικ Μπιλμπάο ανέβασε ρυθμούς και απείλησε το αντίπαλο τέρμα, χωρίς επιτυχία. Στο 73’, ο Κορέα πέτυχε γκολ στο τέρμα της ομάδας του, αλλά ο διαιτητής μετά την χρήση του VAR ακύρωσε το γκολ, καθώς είχε προηγηθεί φάουλ. Τίποτα δεν άλλαξε στην συνέχεια της αναμέτρησης και το 0-0 έμεινε ως το τέλος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ