Επικράτησε ο Άρης επί του Αστέρα Τρίπολης

Στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ο Άρης επιβλήθηκε επί του Αστέρα Τρίπολης με 2-1 σε ένα ματς με πολλές φάσεις, γκολ και κόκκινη κάρτα.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Άρης άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση. Ο Σάσα πήρε την κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή μετά την εκτέλεση κόρνερ του Ματίγια και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα Τρίπολης.
Στο 31′ ο Ρόουζ έκανε από δεξιά μια κούρσα και πέρασε 3 παίκτες του Αστέρα.

Ο Ρόουζ συνέκλινε, έσπασε τη μπάλα στ’ αριστερά στον Ντιγκινί κι εκείνος αν κι έκανε κακό αρχικό κοντρόλ, μπόρεσε να τσιμπήσει και να γράψει το 2-0.

Ο Αστέρας μείωσε στο σκορ στο 41′ με τον Λουίς Φερνάντεθ. Από αριστερά ο Μαρκ Φερνάντεθ, έκανε τη σέντρα και πέρασε τη μπάλα από 3 παίκτες. Ο Λουίς Φερνάντεθ έκανε κίνηση προς τη μπάλα και με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Εμάν.

Ο Άρης έμεινε με δέκα παίκτες στο 85′. Ο Εμάν βγήκε εκτός περιοχής κι έπιασε την μπάλα με τα χέρια παίρνοντας έτσι τον δρόμο πιο νωρίς για τα αποδυτήρια.

Το σκορ παρέμεινε έτσι μέχρι το τέλος της αναμέτρησης με τον Άρη να παίρνει μία πολύ σημαντική νίκη και τον Αστέρα να χάνει έπειτα από έναν ολόκληρο μήνα σε όλες τις διοργανώσεις.

Έτσι πλέον ο Άρης βρίσκεται στην 6η θέση με 15 βαθμούς ενώ ο Αστέρας Τρίπολης στην 10η με 10 στο σύνολο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης Θεσσαλονίκης(Ένινγκ): Έμαν, Σούντγρεν, Κόρχουτ, Δεληζήσης, Ρόουζ, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης, Ντιγκινί, Ιντέγιε, Γκάμα.

Αστέρας Τρίπολης(Μπόρεσα Χιμένεθ): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ματρικάνρτι, Τασουλής, Ντάνι Σουάρεθ, Βαιλέντε, Μουνάφο, Καπίγια, Μαρκ Φερνάντεθ, Λουίς Φερνάντεθ, Μπαράλες.

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Βοηθοί: Καλαμπόκης (Αιτ/νίας), Κόλλιας (Ηπείρου)

Τέταρτος: Κουτσιαύτης (Άρτας)

VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)
AVAR: Σαμοΐλης (Αθηνών)
Γήπεδο: Κλεάνθης Βικελίδης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ