Επικράτησε στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός

Νικητής αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης με 1-0 στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Superleague.

Στο σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού μάλιστα βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ εκατό μετανάστες, καθώς η πράσινη ΠΑΕ συνεργάζεται με το Κέντρο Ένταξης Μεταναστών και σε κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα θα βρίσκονται 100 μετανάστες στο γήπεδο. Στο ΟΑΚΑ γι’ αυτόν τον σκοπό βρέθηκε και ο Δήμαρχος Αθηνών, Κώστας Μπακογιάννης.

Ο Παναθηναϊκός ανέβηκε προσωρινά στην 8η θέση του ελληνικού πρωταθλήματος με 16 βαθμούς, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης είναι 12ος με μόλις 11 βαθμούς. Ο Χατζηγιοβάνης που πέτυχε το μοναδικό γκολ του Τριφυλλιού, με εύστοχο πέναλτι, πέτυχε το πιο γρήγορο γκολ των πράσινων για την φετινή σεζόν.

Ο αγώνας 

Μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης ο Σουάρεθ τράβηξε τον Περέα και ο δεύτερος έπεσε. ο διαιτητής αμέσως μετά, αφού συμβουλεύτηκε το VAR, έδωσε κάρτα στον παίκτη του Αστέρα και καταλόγισε πέναλτι υπέρ των πράσινων. Στο 8′ ο Χατζηγιοβάνης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0 για το Τριφύλλι.

Ο Χατζηγιοβάνης στο 19′ έκλεψε τη μπάλα, την έδωσε στον Περέα και αυτός με τη σειρά του έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Εφτά λεπτά αργότερα ο Περέα προσπάθησε ξανά, αλλά έδιωξε σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος. Στο 29′ ο Μακέντα σούταρε έξω από την περιοχή, χωρίς επιτυχία. Ο Κώτσιρας στο 45′ έβγαλε τη σέντρα στον Μποράλες, αλλά στη συνέχεια ο Διούδης βγήκε και μπλόκαρε εύκολα.

Ο Αστέρας Τρίπολης απείλησε τον Παναθηναϊκό ξανά στο 47′ όταν ο Σουάρεθ πήρε την κεφαλιά από κόρνερ, όμως μπλόκαρε ο Διούδης. Στο 66′ ο Παναθηναϊκός έχασε καλή ευκαιρία όταν ο Μπουζούκης έβγαλε ωραία πάσα στον Καμπετσή, αλλά ο Παπαδόπουλος έδιωξε με το πόδι το πλασέ του Καμπετσή. Ο Φερνάντεθ σούταρε στο 69′ αλλά μπλόκαρε ο Διούδης. Αμέσως μετά οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά τον Παναθηναϊκό πάλι με τον Φερνάντεθ, αλλά έσωσε ξανά τους πράσινους ο Διούδης. Ο Κώτσιρας στο 86′ έκανε τη δική του προσπάθεια, αλλά η άμυνα των πράσινων απομάκρυνε τη μπάλα.

Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μποράλες σκόραρε, αλλά το γκολ δε μέτρησε, καθώς βρισκόταν σε θέση οφσάιντ. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε έτσι να πάρει τη νίκη και τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς.

Κίτρινες: Σουάρεθ, Μ. Φερνάντεθ, Καπίγια, Κουρμπέλης, Γιόχανσον

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Δώνησ, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης (87′ Κολοβέτσιος), Μπουζούκης (79′ Κολοβός), Περέα (61′ Καμπετσής), Μακέντα

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Μαρτίνεθ (79′ Ιγκλέσιας), Σουάρεθ (60′ Σίτο), Βαλιέντε, Ματρικάρντι, Καπίγια, Μπόρχα Φερνάντεθ, Λουίς Φερνάντεθ, Χαουρέγκι (67′ Κρεσπί), Μποράλες

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ