Επικράτησε στο τέλος η Ατλέτικο Μαδρίτης

Τη νίκη πανηγύρισε η Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στην Βαλένθια με 3-2 στο «Wanda Metropolitano» στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Laliga.

Μόλις στο 9’ ο Αλβάρο Μοράτα εκμεταλλεύτηκε την καλή σέντρα από τον Χουανφράν, κοντρόλαρε και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οι «νυχτερίδες» ισοφάρισαν στο 36’ με τον Γκαμεϊρό, ο οποίος με ψυχραιμία από την περιοχή σημείωσε το πρώτο γκολ των φιλοξενούμενων για το 1-1.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι «ροχιμπλάνκος» μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν το τρίποντο και στο 49’ ο Γκριεζμαν κατάφερε να μετατρέψει την σέντρα του Λεμάρ σε γκολ και με κεφαλιά έγραψε το 2-1.

Για ακόμη μία φορά η Βαλένθια κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια (2-2) στο 77ο λεπτο. Ο Σαούλ βρήκε την μπάλα με το χέρι, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να δείξει την άσπρη βούλα, με την βοήθεια του VAR. Mε την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παρεχο, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 2-2.

Το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ πρόσθεσε και ο Κορέα στο 81’. Ο Αργεντινός “εξαπέλυσε έναν κεραυνό” από την άκρη της περιοχής αφήνοντας τον Νέτο “άγαλμα”, μη μπορώντας να αντιδράσει. Στα τελευταία λεπτά η Βαλένθια προσπαθούσε να πιέσει και να ισοφαρίσει χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η Ατλέτικο έφτασε τους 71 βαθμούς, ενώ η Βαλένθια έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην τέταρτη θέση και παραμένει πέμπτη έχοντας 52 βαθμούς.

Σκορερ: 9’ Μορατα, 49’ Γκριεζμάν, 81’ Κορέα / 36’ Γκαμεϊρό, 77’ Παρεχο

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ομπλάκ, Χουανφράν, Σάβιτς, Γκοδιν, Λουίζ(64’ Κορέα), Κοκε, Ερνάντεθ, Σαούλ, Λεμάρ(71’ Παρτεϊ), Γκριεζμάν, Μορατα (84’ Αρίας)

Βαλένθια: Νέτο, Γκαγιά, Ντιαγκαμπί, Γκαράι, Βας, Γκουέδες(59’Σομπρινο) , Κοκλεν, Παρεχο, Σολερ, Μίνα, Γκαμεϊρό

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ