Επικράτησε στο τέλος η Πάρμα

Η 6η αγωνιστική της Serie A ολοκληρώθηκε στο Ένιο Ταρντίνι, όπου η Πάρμα υποδέχτηκε την Τορίνο και επικράτησε με 3-2.

Η Πάρμα πήρε τα ηνία της αναμέτρησης στο δεύτερο μόλις λεπτό όταν ο Κουλουσέβσκι πήρε την μπάλα από τον Ζερβίνιο και έσπρωξε την μπάλα σε κενή εστία κάνοντας το 1-0. Πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του αγώνα, η Τορίνο έφτασε στην ισοφάριση. Στο 12’, ο Ανσάλντι δέχτηκε την σέντρα, πήδηξε ψηλότερα και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι κάνοντας το 1-1.

Στο 28’, ο Μπρέμερ βρήκε την μπάλα με το χέρι στην περιοχή, με τον διαιτητή να το καταλογίζει, αλλά ο Ζερβίνιο που ανέλαβε την εκτέλεση ένα λεπτό αργότερα (29’) δεν κατάφερε να κερδίσει τον τερματοφύλακα, ο οποίος έπεσε στην σωστή πλευρά αποκρούοντας το σουτ.

Η Τορίνο έκανε την ανατροπή στο 41’, όταν ο Μπελότι ανατράπηκε από αμυντικό και στο 43’, ο ίδιος παίκτης ανέλαβε την εκτέλεσή του, εκτελώντας ένα ασταμάτητο πέναλτι για το 1-2. Στις καθυστερήσεις (45+3’), ο Κουλουσέβσκι τροφοδότησε τον Κορνέλιους μέσα στην περιοχή, ο οποίος βρέθηκε αμαρκάριστος και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2.

Η Πάρμα στην αρχή του δευτέρου μέρους σημείωσε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο γκολ και να ξαναπάρει τα ηνία του αγώνα. Οι στατικές φάσεις και οι αλλαγές δεν βοήθησαν τον ρυθμό του αγώνα. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν εκ νέου τα ηνία με νέα ανατροπή, όταν στο 88’, ο Ινγκλέσε πήρε το ριμπάουντ και τελείωσε την φάση από κοντινή απόσταση, σημειώνοντας το 3-2.

Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν και το 3-2 ήταν το τελικό σκορ.

Κίτρινες: Λαουτίνι, Ερνάνι – Μπρέμερ, Ρίνκον

Κόκκινες: Μπρέμερ (δεύτερη κίτρινη)

Πάρμα: Σέπε, Γκαλιόλο (Πετσέλα 46’), Άλβες, Ιακοπόνι, Λαουρίνι, Μπαρίλα (Κούτσκα 66’), Ερνάνι (Ινγκλέσε 78’), Ζερβίνιο, Σκοτσαρέλα, Κορνέλιους, Κουλουσέβσκι

Τορίνο: Σιρίγκου, Ίτζο, Εν-Κουλού, Μπρέμερ, Ανσάλντι (Τζίτζι 81’), Μπασέλι, Ρίνκον, Άινα, Βέρντι (Λαξάρντ 59’), Μέιτε, Μπελότι (Ζάζα 87’)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ